E46 BMW Social Directory E46 FAQ 3-Series Discussion Forums BMW Photo Gallery BMW 3-Series Technical Information E46 Fanatics - The Ultimate BMW Resource BMW Vendors General E46 Forum The Tire Rack's Tire Wheel Forum Forced Induction Forum The Off-Topic The E46 BMW Showroom For Sale, For Trade or Wanting to Buy

Welcome to the E46Fanatics forums. E46Fanatics is the premiere website for BMW 3 series owners around the world with interactive forums, a geographical enthusiast directory, photo galleries, and technical information for BMW enthusiasts.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us.


Go Back   E46Fanatics > Members List

andria.ginting andria.ginting is offline

Registered User

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 2 of 2
  1. andria.ginting
    07-27-2014 10:31 PM
    andria.ginting
    Thanks for your reply mate. My previous problem has fixed already.

    I changed all the seals, some of clutches ( base on my mechanic advice ), Generator Pulse and Speed Sensor.

    I have another problem that is hard Jerking from P to R :( but from N to R and D, no issue.

    Sometimes the jerking make the Gear Fault in dashboard but if the error comes, i just restart the car and it back to normal.

    When I check with GT-1 the fault is Turbine Sensor and speed sensor.

    Right now I never change the gear to P.

    Is this solenoid problem ?
    Should I change the sensors again ?
  2. jjrichar
    07-03-2014 05:30 PM
    jjrichar
    Hey, with regard to measuring pressure, the transmission has no way of measuring this. With regard to the TCM, my guess is they are stabbing in the dark. I would expect some errors from GT1 if there is a problem. It's very hard to diagnose what the problem is without being there. Sorry I can't be any more help. If you have changed all the seals, there is probably some electrical issue. Maybe one of the solenoids (they often don't throw codes when they fail). If everything is correctly put together correctly, I would be very surprised if it's a mechanical issue.

About Me

  • About andria.ginting
    Location
    Indonesia
    My Ride
    BMW E46 323i
    How many BMW cars have you owned?
    1

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 09-16-2014 05:55 AM
  • Join Date: 12-27-2013
  • Referrals: 0

Feedback

Member Profile Recent Ratings
Feedback Score:
Positive Feedback:
0
0%
Members who left positive:
Members who left negative:
0
0
Total positive feedback: 0
View all feedbacks for andria.ginting
  Past
Month
Past
6 Months
Past
12 Months
Positive Positive 0 0 0
Neutral Neutral 0 0 0
Negative Negative 0 0 0

All times are GMT -5. The time now is 03:51 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
(c) 1999 - 2011 performanceIX Inc - privacy policy - terms of use