E46 BMW Social Directory E46 FAQ 3-Series Discussion Forums BMW Photo Gallery BMW 3-Series Technical Information E46 Fanatics - The Ultimate BMW Resource BMW Vendors General E46 Forum The Tire Rack's Tire Wheel Forum Forced Induction Forum The Off-Topic The E46 BMW Showroom For Sale, For Trade or Wanting to Buy

Welcome to the E46Fanatics forums. E46Fanatics is the premiere website for BMW 3 series owners around the world with interactive forums, a geographical enthusiast directory, photo galleries, and technical information for BMW enthusiasts.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us.


Go Back   E46Fanatics > Members List

J P LeCoure J P LeCoure is offline

Registered User

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 3 of 3
  1. J P LeCoure
    02-28-2013 03:08 PM
    J P LeCoure
    Great! Glad I could help. Good luck with the gasket. and vanos seals. I have not done the vanos, but the gasket is a fairly simple DIY, which can also be found on this site. Keep me posted.
  2. liqihang007
    02-25-2013 07:39 PM
    liqihang007
    thanks so much. today i swapped coils and plugs btn 1 and 2 and now it's running smooth but the light still on (i didnt clear that code cuz the scanner is still on the way to me). also i checked the misfire by disconnecting the wire to the coil when engine was on, and there was clear shaking if i unplug either one, from 1 to 6 each, so seems like it's ok now.... just plan to order gasket kit and reseal the valve and clean vanos (replace o-ring also?) cuz it's really old...93k miles on it without gasket changed... will let u know if something happened
  3. liqihang007
    02-24-2013 07:05 PM
    liqihang007
    hey man, i have the p1343 as urs, had u fixed it already? if so, what did u do? thx

About Me

  • About J P LeCoure
    Location
    Mohnton, PA
    My Ride
    '01 325i sedan
    Occupation
    student ISO engineering job

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 03-30-2014 08:05 PM
  • Join Date: 07-25-2009
  • Referrals: 0

Feedback

Member Profile Recent Ratings
Feedback Score:
Positive Feedback:
0
0%
Members who left positive:
Members who left negative:
0
0
Total positive feedback: 0
View all feedbacks for J P LeCoure
  Past
Month
Past
6 Months
Past
12 Months
Positive Positive 0 0 0
Neutral Neutral 0 0 0
Negative Negative 0 0 0

All times are GMT -5. The time now is 09:29 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
(c) 1999 - 2011 performanceIX Inc - privacy policy - terms of use