E46Fanatics - View Profile: maxi E46 BMW Social Directory E46 FAQ 3-Series Discussion Forums BMW Photo Gallery BMW 3-Series Technical Information E46 Fanatics - The Ultimate BMW Resource BMW Vendors General E46 Forum The Tire Rack's Tire Wheel Forum Forced Induction Forum The Off-Topic The E46 BMW Showroom For Sale, For Trade or Wanting to Buy

Go Back   E46Fanatics > Members List

maxi maxi is offline

Registered User

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 1 of 1
  1. g_mihalev
    08-04-2011 04:10 PM
    g_mihalev
    Hello colleague, i have read post ( http://forum.e46fanatics.com/showthr...rk+plug+socket) about your troubles with your car. I'm in the middle of something simmilar to your problem. I have change so many things (CCV and hoses, intake/exhaust camshaft sensors, all filters, cleaned all - ICV,TB, change Spark plugs) but the car does not run like it should run (sometime it runs but it's rare and then it runs realy fine for 320i :) ). There are no error codes (INPA /GT1 softs). Did you ever find solution to your problem. I'm wondering about O2 sensors or ignition coils ???
    Best Regards,
    Georgi

About Me

  • About maxi
    Location
    Qatif -Awamiah
    My Ride
    BMW E46 328I, 1999
    Interests
    BMW CARS, MUSIC KEYBOARDS
    Occupation
    ADMIN ASSISTANT.
  • Signature
    http://forum.e46fanatics.com/signaturepics/sigpic64570_1.gif

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 02-20-2017 03:07 PM
  • Join Date: 04-18-2006
  • Referrals: 0

Feedback

Member Profile Recent Ratings
Feedback Score:
Positive Feedback:
0
0%
Members who left positive:
Members who left negative:
0
0
Total positive feedback: 0
View all feedbacks for maxi
  Past
Month
Past
6 Months
Past
12 Months
Positive Positive 0 0 0
Neutral Neutral 0 0 0
Negative Negative 0 0 0

All times are GMT -5. The time now is 03:02 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
(c) 1999 - VerticalScope Inc. All rights reserved.