E46 BMW Social Directory E46 FAQ 3-Series Discussion Forums BMW Photo Gallery BMW 3-Series Technical Information E46 Fanatics - The Ultimate BMW Resource BMW Vendors General E46 Forum The Tire Rack's Tire Wheel Forum Forced Induction Forum The Off-Topic The E46 BMW Showroom For Sale, For Trade or Wanting to Buy

Welcome to the E46Fanatics forums. E46Fanatics is the premiere website for BMW 3 series owners around the world with interactive forums, a geographical enthusiast directory, photo galleries, and technical information for BMW enthusiasts.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us.


Go Back   E46Fanatics > Members List

Titanium3Series Titanium3Series is offline

Registered User

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 1 of 1
  1. mrshiftright
    09-02-2010 04:13 AM
    mrshiftright
    this regarding the map lights and trunk lights. okay so i had the same issue and checked/tested all fuses, and bulbs everything was fine then i checked to see if there was voltage going to the map lights and trunk lights which there wasn't so i started with the map lights and tried to see if there was any voltage on the circuit going to the map lights and there wasn't so i checked the actual plug connector that connects to the dome light/ map light piece and there wasn't even voltage coming out of the connector except the far left wire which gives power to the dome light the far right one gives power to the map light and trunk light and glove box, so i spliced both far left and right wires and hooked them up giving power to the map lights, trunk light and glove box, now everything works but i still haven't been able to fig out why that wire wasn't getting power? hopefully this kinda help.

About Me

  • About Titanium3Series
    Location
    ATL, Georgia
    My Ride
    03 325,97Max,02Gsxr
  • Signature

    l 2003 BMW 325i l 1997 Nissan Maxima l 2002 GSXR Telefonica l

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 03-31-2014 06:20 PM
  • Join Date: 10-27-2007
  • Referrals: 1

Feedback

Member Profile Recent Ratings
Feedback Score:
Positive Feedback:
0
0%
Members who left positive:
Members who left negative:
0
0
Total positive feedback: 0
View all feedbacks for Titanium3Series
  Past
Month
Past
6 Months
Past
12 Months
Positive Positive 0 0 0
Neutral Neutral 0 0 0
Negative Negative 0 0 0

All times are GMT -5. The time now is 08:14 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
(c) 1999 - 2011 performanceIX Inc - privacy policy - terms of use