E46 BMW Social Directory E46 FAQ 3-Series Discussion Forums BMW Photo Gallery BMW 3-Series Technical Information E46 Fanatics - The Ultimate BMW Resource BMW Vendors General E46 Forum The Tire Rack's Tire Wheel Forum Forced Induction Forum The Off-Topic The E46 BMW Showroom For Sale, For Trade or Wanting to Buy

Welcome to the E46Fanatics forums. E46Fanatics is the premiere website for BMW 3 series owners around the world with interactive forums, a geographical enthusiast directory, photo galleries, and technical information for BMW enthusiasts.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us.


Go Back   E46Fanatics > Members List

phongo phongo is offline

Registered User

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 1 of 1
  1. Skim9
    04-28-2010 11:57 AM
    Skim9
    Phongo,
    I think you are having the exact same problems I am having. I have a 2003 325Ci. At about 85.5k miles my tranny went out and I had it replaced with a reconditioned tranny. About 500 miles later the tranny goes out again and they replace it with another one under warranty. Then while test driving it they say something went wrong with the alternator. I *****ed to them and they replaced it for free. Another 900 miles later tranny does the same thing where I am stopped and it feels like there is a bump from behind. Then the tranny light comes on and the car goes in limp mode. I bring the car in and they say it needs a new EGS/TCM. I pay for this and reqest my old EGS/TCM back and they try to charge me $50 for a core charge. I ask how they can charge me for something I already own and then I learn it is a remanufactured EGS/TCM Unit. Two weeks later and only 60 miles later, I drive the car to work. I try to turn the car on and it won't even start. I get it towed to a local place. It just so happens the technician there used to work for the dealership I usually go to. He tells me they misaligned the EWS and the DME while fixing the EGS. He also notices my battery is half the size it is supposed to be. He also tells me the dealership will tell me it is a battery issue or they will tell me I will need a new EWS even though that is not the case. So, now the car is sitting at the local place. The dealership has agreed to pay to have it towed to their place 30 miles away. I think they are going to try to find another way to screw me, but who knows.

About Me

  • About phongo
    Location
    Sydney
    My Ride
    2003 BMW 325Ci

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 05-16-2011 03:01 AM
  • Join Date: 10-10-2008
  • Referrals: 0

Friends

Showing Friends 1 to 2 of 2

Feedback

Member Profile Recent Ratings
Feedback Score:
Positive Feedback:
0
0%
Members who left positive:
Members who left negative:
0
0
Total positive feedback: 0
View all feedbacks for phongo
  Past
Month
Past
6 Months
Past
12 Months
Positive Positive 0 0 0
Neutral Neutral 0 0 0
Negative Negative 0 0 0

All times are GMT -5. The time now is 02:43 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
(c) 1999 - 2011 performanceIX Inc - privacy policy - terms of use