E46 BMW Social Directory E46 FAQ 3-Series Discussion Forums BMW Photo Gallery BMW 3-Series Technical Information E46 Fanatics - The Ultimate BMW Resource BMW Vendors General E46 Forum The Tire Rack's Tire Wheel Forum Forced Induction Forum The Off-Topic The E46 BMW Showroom For Sale, For Trade or Wanting to Buy

Welcome to the E46Fanatics forums. E46Fanatics is the premiere website for BMW 3 series owners around the world with interactive forums, a geographical enthusiast directory, photo galleries, and technical information for BMW enthusiasts.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us.


Go Back   E46Fanatics > Members List

benzovs benzovs is offline

Registered User

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 3 of 3
  1. drvasile
    12-06-2012 04:20 AM
    drvasile
    Hello. I have a 320i european with no alarm. I am going to fit the original horn and 2 sensors, shock and internal microwave (both not original, both with 3 wires - ground, +12 and negative trigger). There are no problems with siren, the connection is simple (+12 from fuse 67, ground, siren wire and stdwa from GM V).
    My questions
    1. Can I use stdwa as ground for those sensors instead of body ground (do not want them to be active permanently, but only when alarm is armed)? (the original UIS sensor has a ground wire but the tilt sensor has not).
    2. where shall I connect the trigger wire from each sensor? to GM V in places of original sensors? then which one? (there are 3 pins - 5 Park Angle/Tilt Sensor, In (B28-4),,,, 19 Signal, Interior Protection II (A123) (Convertible Only),,,, 24 Signal, Interior Protection Unit I (A121))? or split them to one input, or split them to hood switch? Will the GM V recognize these sensors?

    Thanks in advance!
  2. benzovs
    09-22-2012 05:27 AM
    benzovs
    Are you trying to connect it to the factory alarm? The way it works in this particular installation is as follows; You have to put the red wire to a constant 12v source. And the black wire goes to a "ground when armed" wire. So basically when the alarm is "armed" the ground when armed wire puts out a negative (ground) signal. And that is when the LED lights up. I believe the clown nose only gets power intermittently, but I'm not sure. Do you have an aftermarket alarm?
  3. NumbaOneNewb
    09-22-2012 02:22 AM
    NumbaOneNewb
    Hey. How did you wire the lense to the car? Which source of power did you tap into in order to only have it on only when alarm on. I tried t tap into same wires powering clown nose but it'd only blink for a few seconds. Seems like perhaps not enough consistent power

About Me

  • About benzovs
    Location
    Tucson
    My Ride
    2000 323i
    Occupation
    Entrepreneur: Automotive audio/video security shop

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 09-24-2013 06:23 PM
  • Join Date: 08-31-2012
  • Referrals: 0

Feedback

Member Profile Recent Ratings
Feedback Score:
Positive Feedback:
0
0%
Members who left positive:
Members who left negative:
0
0
Total positive feedback: 0
View all feedbacks for benzovs
  Past
Month
Past
6 Months
Past
12 Months
Positive Positive 0 0 0
Neutral Neutral 0 0 0
Negative Negative 0 0 0

All times are GMT -5. The time now is 12:30 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
(c) 1999 - 2011 performanceIX Inc - privacy policy - terms of use