E46 BMW Social Directory E46 FAQ 3-Series Discussion Forums BMW Photo Gallery BMW 3-Series Technical Information E46 Fanatics - The Ultimate BMW Resource BMW Vendors General E46 Forum The Tire Rack's Tire Wheel Forum Forced Induction Forum The Off-Topic The E46 BMW Showroom For Sale, For Trade or Wanting to Buy

Welcome to the E46Fanatics forums. E46Fanatics is the premiere website for BMW 3 series owners around the world with interactive forums, a geographical enthusiast directory, photo galleries, and technical information for BMW enthusiasts.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us.


Go Back   E46Fanatics > Members List

clemsonbimmer12 clemsonbimmer12 is offline

Registered User

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 1 of 1
  1. clemsonbimmer12
    02-02-2010 10:01 PM
    clemsonbimmer12
    Hey guys,
    Okay, I purchased new led DEPO taillights from DDMtuning over a year ago and have be having problems ever since. As you can see in the pictures...some bulbs appear to be out. The problem with that assumption is that I know all bulbs are fine in that every now and then, all led bulbs will come on or 2 or 3 of them will.....basically any combination of bulbs will operate correctly/have correctly at any given time. The taillights didnt come with rubber around the outside of the lights (like the stock ones) so, every now and then when it rains, the slot where my battery in the trunk is will fill with water.(presumably from the gap the taillights have due to the rubber insert that isnt there anymore. What is the problem with my taillights? Also, I never mounted the boxes with the double-sided tape. Could that have anything to do with it? Or are my taillights malfunctioning from the moisture?
    Really appreciate it, guys!
    P.S. what are the black boxes with 3m double sided tape called?? I think I may need some more of those bc my LED bulbs are still good....

About Me

  • About clemsonbimmer12
    Location
    clemson, sc
    My Ride
    325ci

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 09-24-2011 10:09 AM
  • Join Date: 05-24-2007
  • Referrals: 0

Feedback

Member Profile Recent Ratings
Feedback Score:
Positive Feedback:
0
0%
Members who left positive:
Members who left negative:
0
0
Total positive feedback: 0
View all feedbacks for clemsonbimmer12
  Past
Month
Past
6 Months
Past
12 Months
Positive Positive 0 0 0
Neutral Neutral 0 0 0
Negative Negative 0 0 0

All times are GMT -5. The time now is 07:24 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
(c) 1999 - 2011 performanceIX Inc - privacy policy - terms of use