E46Fanatics

E46Fanatics (http://forum.e46fanatics.com/index.php)
-   General E46 Forum (http://forum.e46fanatics.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   Stock AMP went out! HOW? (http://forum.e46fanatics.com/showthread.php?t=755104)

ltegs 04-08-2010 04:43 AM

Stock AMP went out! HOW?
 
ok so basically i was following a diy thread on installing aftermarket subs and amp, to my non HK setup, ok i started off by splicing the LOC into the wires right before the amp, after i got done with that i checked to see if everything still worked and now im completely without sound! i took the amp and subs out and took out the LOC and tried going back to stock but i still have the same problem and i do not know what to do can anyone help me!? i have no sound what so ever, and i dont want to buy parts if i dont need to, any help would be much appreciated! thanks

ltegs 04-11-2010 03:23 AM

anybody have any input on this?????

CroVlado 04-11-2010 05:11 AM

im not really sure .. but until u get an answer from somebody that knows.. why not take a test light and test power everywhere.. make sure there was no short that happened.

ltegs 04-14-2010 03:00 AM

already have, all wires are good that lead to the amp! i just ordered one of ebay. it will be here friday

ltegs 04-28-2010 06:41 AM

well it turned out it wasnt the amp it was the head unit so i put a nice jvc in there and got all my sound back


All times are GMT -5. The time now is 05:38 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
(c) 1999 - 2011 performanceIX Inc - privacy policy - terms of use