E46Fanatics

E46Fanatics (http://forum.e46fanatics.com/index.php)
-   Driveline, Engine & DME Tuning (http://forum.e46fanatics.com/forumdisplay.php?f=98)
-   -   O2 sensor problem (http://forum.e46fanatics.com/showthread.php?t=891019)

jordangreen21 12-11-2011 08:45 AM

O2 sensor problem
 
So I had catless headers and everything was fine but I am about to sell my car so I put the stock headers back on. After installing them and putting all the o2 sensor back in the car is running like ****. I've heard having the sensors in wrong can cause this to happen. Any help would be appreciated. Thank you

trippmann 12-11-2011 11:47 AM

yeah you probably have the sensors in the wrong bungs. swap your precat connectors and see if it helps. the postcats usually dont have much to with performance its more about emissions.

jordangreen21 12-13-2011 05:19 PM

switched em around and it worked but for some reason I am getting a slightly rough idle.

darksideracer69 12-13-2011 10:20 PM

weird

trippmann 12-15-2011 08:05 AM

Check for exhaust leaks and vacuum leaks. Good luck

Sent from my DROIDX using Bimmer

drumbum624 12-23-2011 03:19 AM

yeah the idle problem is probably from exhaust leaks at the oem manifolds not being bolted up all the way tight or maybe a bad gasket. could be header to exhaust flange too


All times are GMT -5. The time now is 09:09 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
(c) 1999 - 2011 performanceIX Inc - privacy policy - terms of use