E46Fanatics

E46Fanatics (http://forum.e46fanatics.com/index.php)
-   Bavarian Soundwerks' Mobile Electronics Forum (http://forum.e46fanatics.com/forumdisplay.php?f=22)
-   -   Radio working but no audio on e46 (http://forum.e46fanatics.com/showthread.php?t=941850)

Kevgor325ci 08-30-2012 07:40 PM

Radio working but no audio on e46
 
So i have a e46 2002 325ci radio works and function everthing but there no audio at all can i plz get some help

Bimmerci330 08-30-2012 07:54 PM

I would check the amp

2003silver330i 08-30-2012 08:40 PM

Do all the speakers run off of one amp?

Kevgor325ci 08-30-2012 08:56 PM

I really dont noe

nonseqtur 08-30-2012 09:52 PM

I dealt with this on someone's 99 323i. Some speaker wires in the trunk were crossed, thanks to a sloppy aftermarket subwoofer setup. Anyhow, the head unit behaved as normal, but no sound until the wires were taped off better.

Based on that, I would say it could be something as simple as an exposed wire. But if your setup is stock then you could look for a long time without finding the bad spot. If you have some half-assed aftermarket amp or sub, start there.

reyes186 08-31-2012 12:56 AM

I had this problem before and it was the amp so I just buy a new one and it's find now .. If one of your friends owns an 46 ask him to let you borrow the amp and switch them and if it works or not ..

Bimmerci330 08-31-2012 11:12 PM

Yes all the speakers run off the amp

Miami Style 11-09-2012 06:44 PM

I'm have this problem. It was working fine and from one second to another, it only worked in the front driver side after that it was working at all. Wheres the amp on a vert ? Does the amp have a light to indicate that is on like after market amps ? please advise...thanks

Miami Style 11-09-2012 08:08 PM

where is the fuse for the amp located ?


All times are GMT -5. The time now is 04:56 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
(c) 1999 - 2011 performanceIX Inc - privacy policy - terms of use