E46 BMW Social Directory E46 FAQ 3-Series Discussion Forums BMW Photo Gallery BMW 3-Series Technical Information E46 Fanatics - The Ultimate BMW Resource BMW Vendors General E46 Forum The Tire Rack's Tire Wheel Forum Forced Induction Forum The Off-Topic The E46 BMW Showroom For Sale, For Trade or Wanting to Buy

Welcome to the E46Fanatics forums. E46Fanatics is the premiere website for BMW 3 series owners around the world with interactive forums, a geographical enthusiast directory, photo galleries, and technical information for BMW enthusiasts.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us.


Go Back   E46Fanatics > Search Forums

You searched for the keyword(s):
Your search results are listed below. If you did not find the answer you were looking for, please try searching again. Make sure that you are searching the entire site and not a specific forum. If you cannot find the answer to your question, create a new discussion topic in the appropriate BMW related or Off-Topic section.

Showing results 1 to 8 of 8
Search took 0.57 seconds.
Search: Keyword(s): ; Posts Made By: Ariffin
Forum: General E46 Forum 04-30-2012, 08:42 AM
Replies: 2,203
Views: 327,017
Posted By Ariffin
I have check the connection, no indication of...

I have check the connection, no indication of loose connection...i TOOK TO THE GARAGE AND SCAN IT... INTERNAL ERROR, could it be my cluster...? should I replace my cluster?
Forum: General E46 Forum 04-28-2012, 08:17 AM
Replies: 2,203
Views: 327,017
Posted By Ariffin
thanks stinger9

thanks a lot..will try and check it up
Forum: General E46 Forum 04-27-2012, 10:48 AM
Replies: 2,203
Views: 327,017
Posted By Ariffin
my temperature meter gone to red once I switch...

my temperature meter gone to red once I switch the ignition to ON position, even in room temp... any advise of what had happen? could it be my cluster meter?... I had replace thermostat complete with...
Forum: General E46 Forum 04-27-2012, 10:25 AM
Replies: 9
Views: 1,321
Posted By Ariffin
try check your wheels it could be bend..or try...

try check your wheels it could be bend..or try balanced the whole 4 of your tyres.. maybe that will help
Forum: Engine & Performance 04-27-2012, 10:13 AM
Replies: 14
Views: 1,241
Posted By Ariffin
cluster meter complete set e46 318i?

have you got any of those?
Forum: Australia 04-27-2012, 10:08 AM
Replies: 12
Views: 5,265
Posted By Ariffin
cluster meter complete

Hello I have E46 318i . model 98... can sell me your cluster meter? tell me the price too
Forum: New Member Introductions 04-25-2012, 06:57 PM
Replies: 3
Views: 555
Posted By Ariffin
overheating

I had experienced this problem before,...overheating due to fan cluth...it's seems that jose308 have experienced this problem.. try replaced fan clutch or go to the garage to top up the silicon oil...
Forum: New Member Introductions 04-25-2012, 05:46 PM
Replies: 0
Views: 269
Posted By Ariffin
hello everyone...from Brunei Daruaaalam

I have E46.. yr 98 model....recently I came across with my cluster showing the temperature were in red zone.I mean the pointer were in the high position.. so I decided to cool down the temperature to...
Showing results 1 to 8 of 8


 

All times are GMT -5. The time now is 08:27 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
(c) 1999 - 2011 performanceIX Inc - privacy policy - terms of use