E46 BMW Social Directory E46 FAQ 3-Series Discussion Forums BMW Photo Gallery BMW 3-Series Technical Information E46 Fanatics - The Ultimate BMW Resource BMW Vendors General E46 Forum The Tire Rack's Tire Wheel Forum Forced Induction Forum The Off-Topic The E46 BMW Showroom For Sale, For Trade or Wanting to Buy

Welcome to the E46Fanatics forums. E46Fanatics is the premiere website for BMW 3 series owners around the world with interactive forums, a geographical enthusiast directory, photo galleries, and technical information for BMW enthusiasts.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us.


Go Back   E46Fanatics > Search Forums

You searched for the keyword(s):
Your search results are listed below. If you did not find the answer you were looking for, please try searching again. Make sure that you are searching the entire site and not a specific forum. If you cannot find the answer to your question, create a new discussion topic in the appropriate BMW related or Off-Topic section.

Showing results 1 to 17 of 17
Search took 1.19 seconds.
Search: Keyword(s): ; Posts Made By: timthefunnyman
Forum: General E46 Forum 09-23-2014, 08:28 PM
Replies: 4
Views: 327
Posted By timthefunnyman
Really? That might be good news then. There's...

Really? That might be good news then. There's this faint whining noise coming from the rear passenger side of the car. Would that be a sign of it failing?
Forum: General E46 Forum 09-23-2014, 07:41 PM
Replies: 4
Views: 327
Posted By timthefunnyman
Red Oil Pressure Light Issue

So, I've got a 2004 325xi with ~88,000 miles. I'm currently having an issue where the red oil pressure light comes on when the car is warmed up at idle, but goes off when going above 900 RPM. I...
Forum: Bavarian Soundwerks' Mobile Electronics Forum 06-27-2013, 10:27 PM
Replies: 6
Views: 447
Posted By timthefunnyman
Yeah, I'm kinda looking for a cheaper alternative.

Yeah, I'm kinda looking for a cheaper alternative.
Forum: Bavarian Soundwerks' Mobile Electronics Forum 06-26-2013, 05:40 PM
Replies: 6
Views: 447
Posted By timthefunnyman
Do you have a link to where you purchased the...

Do you have a link to where you purchased the replacement?
Forum: Bavarian Soundwerks' Mobile Electronics Forum 06-26-2013, 04:29 AM
Replies: 6
Views: 447
Posted By timthefunnyman
Speaker Bracket Replacements?

When I bought my e46 back in October 4 of the speaker casing rims were missing. The person I bought the car from said he bought it like that, so I'm not exactly sure what they were trying to do to...
Forum: General E46 Forum 02-20-2013, 09:19 PM
Replies: 8
Views: 489
Posted By timthefunnyman
Heated Seat Issue

Ever since I purchased my car in October, the drivers side seat heating has had a problem. After starting the car and pressing the heated seat button, the light comes on for a few seconds, and then...
Forum: Bavarian Soundwerks' Mobile Electronics Forum 12-02-2012, 11:01 PM
Replies: 6
Views: 1,074
Posted By timthefunnyman
I'm having the same exact issue that you're...

I'm having the same exact issue that you're having, except, even when I wired everything back to normal, my speakers still aren't working. I figured it was the amp, so I bought another amp that...
Forum: Bavarian Soundwerks' Mobile Electronics Forum 12-02-2012, 10:43 PM
Replies: 1
Views: 431
Posted By timthefunnyman
Bump.

Bump.
Forum: Bavarian Soundwerks' Mobile Electronics Forum 12-01-2012, 10:09 PM
Replies: 1
Views: 431
Posted By timthefunnyman
Speaker Issues

A few weeks ago I tried installing a subwoofer and amp in the back of my 1999 323i. I wanted to keep my stock stereo so I purchased an LOC. I tapped into the rear deck speakers and remote wires near...
Forum: Bavarian Soundwerks' Mobile Electronics Forum 11-03-2012, 09:19 PM
Replies: 11
Views: 2,376
Posted By timthefunnyman
I ended up buying another OEM amp off of eBay...

I ended up buying another OEM amp off of eBay just to make sure that it wasn't the problem, and it wasn't. The amp still appears to be on even with the key out of the ignition, and gets hot quickly....
Forum: Bavarian Soundwerks' Mobile Electronics Forum 10-29-2012, 10:54 PM
Replies: 11
Views: 2,376
Posted By timthefunnyman
I'm just trying to get the speakers in the car...

I'm just trying to get the speakers in the car working before I do anything else, and I mean, they should work. Everything's wired correctly. I'll check again on all of the ground pins tomorrow when...
Forum: Bavarian Soundwerks' Mobile Electronics Forum 10-29-2012, 10:14 PM
Replies: 11
Views: 2,376
Posted By timthefunnyman
Sure, this is how I've tried wiring it back just...

Sure, this is how I've tried wiring it back just to make the speakers work:

Remote wire:
http://timsland.com/timgyazo/8787990faf20660b847c.png

blue with black stripe, brown with orange stripe:...
Forum: Bavarian Soundwerks' Mobile Electronics Forum 10-29-2012, 09:51 PM
Replies: 11
Views: 2,376
Posted By timthefunnyman
Nope, didn't touch the stock amp's ground. Just...

Nope, didn't touch the stock amp's ground. Just checked it and its fastened in there as it should. The connectors are plugged in correctly. Like I said above though, the stock amp appears to turn on...
Forum: Bavarian Soundwerks' Mobile Electronics Forum 10-29-2012, 07:54 PM
Replies: 11
Views: 2,376
Posted By timthefunnyman
Update: The stock amp appears to get pretty hot...

Update: The stock amp appears to get pretty hot even with the car off, what would be the cause of this?
Forum: Bavarian Soundwerks' Mobile Electronics Forum 10-29-2012, 07:36 PM
Replies: 11
Views: 2,376
Posted By timthefunnyman
I checked the radio fuses, both of which were...

I checked the radio fuses, both of which were fine. Also, if it helps at all, I'm using the stock headunit. The radio comes on, its just the speakers that aren't working. Anyway, the fuses, Should I...
Forum: Bavarian Soundwerks' Mobile Electronics Forum 10-29-2012, 07:10 PM
Replies: 11
Views: 2,376
Posted By timthefunnyman
Speakers Not Working After Sub and Amp Installation

Today I decided to install 2 Kenwood KFC-W112S 12 inch subs along with a Sony amp: XM-GTX1852 in my 1999 BMW 323i.

After finishing all of the wiring, and turning the radio on, only the subwoofers...
Forum: Bavarian Soundwerks' Mobile Electronics Forum 10-29-2012, 06:17 PM
Replies: 0
Views: 531
Posted By timthefunnyman
Speakers Not Working After Sub and Amp Installation

Today I decided to install 2 Kenwood KFC-W112S 12 inch subs along with a Sony amp: XM-GTX1852 in my 1999 BMW 323i.

After finishing all of the wiring, and turning the radio on, only the subwoofers...
Showing results 1 to 17 of 17


 

All times are GMT -5. The time now is 03:51 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2015, vBulletin Solutions, Inc.
(c) 1999 - 2011 performanceIX Inc - privacy policy - terms of use