E46 BMW Social Directory E46 FAQ 3-Series Discussion Forums BMW Photo Gallery BMW 3-Series Technical Information E46 Fanatics - The Ultimate BMW Resource BMW Vendors General E46 Forum The Tire Rack's Tire Wheel Forum Forced Induction Forum The Off-Topic The E46 BMW Showroom For Sale, For Trade or Wanting to Buy

Welcome to the E46Fanatics forums. E46Fanatics is the premiere website for BMW 3 series owners around the world with interactive forums, a geographical enthusiast directory, photo galleries, and technical information for BMW enthusiasts.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us.


Go Back   E46Fanatics > Search Forums

You searched for the keyword(s):
Your search results are listed below. If you did not find the answer you were looking for, please try searching again. Make sure that you are searching the entire site and not a specific forum. If you cannot find the answer to your question, create a new discussion topic in the appropriate BMW related or Off-Topic section.

Showing results 1 to 4 of 4
Search took 0.20 seconds.
Search: Keyword(s): ; Posts Made By: dp08
Forum: Bavarian Soundwerks' Mobile Electronics Forum 12-24-2012, 09:08 AM
Replies: 9
Views: 1,712
Posted By dp08
Checked the fuses, all working... this one is...

Checked the fuses, all working... this one is driving me mad... only one thing to do is to re wire the lot with my aftermarket head unit and get the speakers working through the amp.
Forum: Bavarian Soundwerks' Mobile Electronics Forum 12-09-2012, 12:52 PM
Replies: 9
Views: 1,712
Posted By dp08
Im having the same problem. Did anyone ever got...

Im having the same problem. Did anyone ever got the solution? I also tried the aftermarket, but still nothing...
I check the boot as i read about amp not working anymore, but i dont seem to have an...
Forum: General E46 Forum 10-29-2011, 06:36 AM
Replies: 2
Views: 1,700
Posted By dp08
Turn out to be a 2 injectors leakback Hope this...

Turn out to be a 2 injectors leakback
Hope this can help someone else in the same situation
Forum: General E46 Forum 10-15-2011, 06:42 AM
Replies: 2
Views: 1,700
Posted By dp08
320d Turns But Wont Start - Rail Pressure

Hi Guys
I have some problem with my 320d, registered may 02, face lift.
It wont start, i drove it to the petrol station on low fuel with the light on, filled half way, then drove around 30 miles,...
Showing results 1 to 4 of 4


 

All times are GMT -5. The time now is 09:55 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
(c) 1999 - 2011 performanceIX Inc - privacy policy - terms of use