E46 BMW Social Directory E46 FAQ 3-Series Discussion Forums BMW Photo Gallery BMW 3-Series Technical Information E46 Fanatics - The Ultimate BMW Resource BMW Vendors General E46 Forum The Tire Rack's Tire Wheel Forum Forced Induction Forum The Off-Topic The E46 BMW Showroom For Sale, For Trade or Wanting to Buy

Welcome to the E46Fanatics forums. E46Fanatics is the premiere website for BMW 3 series owners around the world with interactive forums, a geographical enthusiast directory, photo galleries, and technical information for BMW enthusiasts.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us.


Go Back   E46Fanatics > Search Forums

You searched for the keyword(s):
Your search results are listed below. If you did not find the answer you were looking for, please try searching again. Make sure that you are searching the entire site and not a specific forum. If you cannot find the answer to your question, create a new discussion topic in the appropriate BMW related or Off-Topic section.

Showing results 1 to 10 of 10
Search took 0.36 seconds.
Search: Keyword(s): ; Posts Made By: lufu
Forum: General E46 Forum 04-16-2009, 04:59 AM
Replies: 24
Views: 11,252
Posted By lufu
first there was battery indicator light, then My...

first there was battery indicator light, then My ABS, ASC+T, brake warning light & automatic transmission lights came on together!
traced the fault back to voltage regulator inside the altenator
Forum: General E46 Forum 04-16-2009, 04:52 AM
Replies: 54
Views: 32,225
Posted By lufu
my voltage regulator fault also trigger the...

my voltage regulator fault also trigger the transmission error light and the car went into limp mode
Forum: General E46 Forum 02-02-2009, 12:30 AM
Replies: 25
Views: 8,603
Posted By lufu
i'm having exactly the same problem. Has any...

i'm having exactly the same problem. Has any found the cause of this?
Forum: New Member Introductions 01-29-2009, 01:40 AM
Replies: 5
Views: 652
Posted By lufu
having the same problem now...wonder if I can...

having the same problem now...wonder if I can replace the cone or do I need a new headlight assembly
Forum: General E46 Forum 01-07-2009, 03:34 AM
Replies: 9
Views: 593
Posted By lufu
found the problem, Heat Shield near manifold was...

found the problem, Heat Shield near manifold was causing the noise.
Forum: General E46 Forum 12-30-2008, 02:27 PM
Replies: 10
Views: 3,004
Posted By lufu
mine had small dead insects around the light....

mine had small dead insects around the light. They must be attracted by the brake lights. Still puzzles me how it manage to get in there.
Forum: General E46 Forum 12-30-2008, 02:25 PM
Replies: 10
Views: 3,004
Posted By lufu
the steps are exactly right, just make sure when...

the steps are exactly right, just make sure when you undo the ball and socket clips (in step 1), do it "gently" to prevent breaking the socket clips
Forum: General E46 Forum 12-27-2008, 02:06 PM
Replies: 14
Views: 1,183
Posted By lufu
I'm using Bosch IR fusion sparkplugs. Achieved...

I'm using Bosch IR fusion sparkplugs. Achieved better fuel consumption after changing to these spark plugs but again it could also mean my old spark plugs are worn
Forum: General E46 Forum 12-23-2008, 11:56 AM
Replies: 9
Views: 593
Posted By lufu
I'm using 95 Ron. There seem to be some...

I'm using 95 Ron.
There seem to be some improvement when I used 98 Ron as the noise became softer. (but it still doesn't eliminate the noise totally)
Forum: General E46 Forum 12-23-2008, 05:07 AM
Replies: 9
Views: 593
Posted By lufu
Strange problem which happens only under load

Does anyone had similar experience? Hope to get an idea, what could have gone wrong. Thanks

Problem:

A small clicking (ticking) noise every time I accelerate under load. The noise is not...
Showing results 1 to 10 of 10


 

All times are GMT -5. The time now is 07:09 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
(c) 1999 - 2011 performanceIX Inc - privacy policy - terms of use