E46 BMW Social Directory E46 FAQ 3-Series Discussion Forums BMW Photo Gallery BMW 3-Series Technical Information E46 Fanatics - The Ultimate BMW Resource BMW Vendors General E46 Forum The Tire Rack's Tire Wheel Forum Forced Induction Forum The Off-Topic The E46 BMW Showroom For Sale, For Trade or Wanting to Buy

Welcome to the E46Fanatics forums. E46Fanatics is the premiere website for BMW 3 series owners around the world with interactive forums, a geographical enthusiast directory, photo galleries, and technical information for BMW enthusiasts.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us.


Go Back   E46Fanatics > Search Forums

You searched for the keyword(s):
Your search results are listed below. If you did not find the answer you were looking for, please try searching again. Make sure that you are searching the entire site and not a specific forum. If you cannot find the answer to your question, create a new discussion topic in the appropriate BMW related or Off-Topic section.

Showing results 1 to 6 of 6
Search took 0.14 seconds.
Search: Keyword(s): ; Posts Made By: BMW E46_slo
Forum: Bavarian Soundwerks' Mobile Electronics Forum 03-12-2013, 12:36 PM
Replies: 16
Views: 4,420
Posted By BMW E46_slo
Hi Guys, the unit has again a bad day lol ......

Hi Guys, the unit has again a bad day lol ... What could this time be the problem: https://www.dropbox.com/s/056q02gmznh6vyv/2013-01-29%2009.19.30.mp4 Like you see the sh*t happens only in navi.
...
Forum: Bavarian Soundwerks' Mobile Electronics Forum 02-19-2013, 05:43 AM
Replies: 16
Views: 4,420
Posted By BMW E46_slo
So Guys, I had disconnected the device for about...

So Guys, I had disconnected the device for about 40 hours and now everything works as it should. I am only interested where has the iGo the option to turn off the question at the end of the road? I...
Forum: Bavarian Soundwerks' Mobile Electronics Forum 02-15-2013, 02:28 AM
Replies: 16
Views: 4,420
Posted By BMW E46_slo
Hi Guys, I had disconnected the battery for 17...

Hi Guys, I had disconnected the battery for 17 hours and no change, unit still says no signal. After I disconnected the battery I presed the reset button and hold it for 30 seconds, but nothing seems...
Forum: Bavarian Soundwerks' Mobile Electronics Forum 02-14-2013, 05:04 AM
Replies: 16
Views: 4,420
Posted By BMW E46_slo
I know its gonna change to chinese :D i did that...

I know its gonna change to chinese :D i did that one time, im gonna try to disconnect the battery for few hours and than well see. And than im gonna disable that shutdown :thumbsup:
Forum: Bavarian Soundwerks' Mobile Electronics Forum 02-13-2013, 02:37 PM
Replies: 16
Views: 4,420
Posted By BMW E46_slo
Thanks, but first im going to take the unit out...

Thanks, but first im going to take the unit out and plug it into my friends BMW (he has Dynavin unit in his car) and than we are gonna see what happens.

When nothings gonna change then im gonna...
Forum: Bavarian Soundwerks' Mobile Electronics Forum 02-13-2013, 05:06 AM
Replies: 16
Views: 4,420
Posted By BMW E46_slo
Hi Guys, Im from Slovenia and I wish my...

Hi Guys,

Im from Slovenia and I wish my english where better...so anyways I bought this unit D5113 8 months ago and now its giving me the same problem in NAVI mode... it just says NO SIGNAL. I...
Showing results 1 to 6 of 6


 

All times are GMT -5. The time now is 08:18 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
(c) 1999 - 2011 performanceIX Inc - privacy policy - terms of use