E46 BMW Social Directory E46 FAQ 3-Series Discussion Forums BMW Photo Gallery BMW 3-Series Technical Information E46 Fanatics - The Ultimate BMW Resource BMW Vendors General E46 Forum The Tire Rack's Tire Wheel Forum Forced Induction Forum The Off-Topic The E46 BMW Showroom For Sale, For Trade or Wanting to Buy

Welcome to the E46Fanatics forums. E46Fanatics is the premiere website for BMW 3 series owners around the world with interactive forums, a geographical enthusiast directory, photo galleries, and technical information for BMW enthusiasts.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us.


Go Back   E46Fanatics > Search Forums

You searched for the keyword(s):
Your search results are listed below. If you did not find the answer you were looking for, please try searching again. Make sure that you are searching the entire site and not a specific forum. If you cannot find the answer to your question, create a new discussion topic in the appropriate BMW related or Off-Topic section.

Showing results 1 to 5 of 5
Search took 0.10 seconds.
Search: Keyword(s): ; Posts Made By: spookie22
Forum: Bavarian Soundwerks' Mobile Electronics Forum 10-02-2012, 09:23 PM
Replies: 17
Views: 2,066
Posted By spookie22
That was it. Everything is cool and the system...

That was it. Everything is cool and the system works like normal. I think because the 12v wire coming from the amp was a big thick dark grey wire, and that it dissappears between the amp and the...
Forum: Bavarian Soundwerks' Mobile Electronics Forum 10-02-2012, 08:57 PM
Replies: 17
Views: 2,066
Posted By spookie22
I went to use the meter and may have discovered...

I went to use the meter and may have discovered the problem. The AGU fuse you were speaking about - it is inline on a thick grey cable that is attached to the black terminal of the battery. Should...
Forum: Bavarian Soundwerks' Mobile Electronics Forum 10-02-2012, 07:48 PM
Replies: 17
Views: 2,066
Posted By spookie22
I think the fuse is AGU. The metal strip does...

I think the fuse is AGU. The metal strip does look fine. I have a multi/voltmeter, but I am a complete novice with it. Let me know what you think I should do next. And thanks much for the advice.
Forum: Bavarian Soundwerks' Mobile Electronics Forum 10-02-2012, 03:42 PM
Replies: 17
Views: 2,066
Posted By spookie22
Thanks for your reply. The lights on the amp...

Thanks for your reply.

The lights on the amp are not turning on. The huge fuse running from the black cable to the battery is fine. The amp has 3 small fuses (like the small ones cars use) and...
Forum: Bavarian Soundwerks' Mobile Electronics Forum 10-02-2012, 10:45 AM
Replies: 17
Views: 2,066
Posted By spookie22
Pardon me if I'm asking this question in the...

Pardon me if I'm asking this question in the wrong place. I have a 2001 m3 with an aftermarket system installed by BMW (amp, sub, headunit, etc.). My battery had to be replaced recently and since...
Showing results 1 to 5 of 5


 

All times are GMT -5. The time now is 11:50 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
(c) 1999 - 2011 performanceIX Inc - privacy policy - terms of use