E46 BMW Social Directory E46 FAQ 3-Series Discussion Forums BMW Photo Gallery BMW 3-Series Technical Information E46 Fanatics - The Ultimate BMW Resource BMW Vendors General E46 Forum The Tire Rack's Tire Wheel Forum Forced Induction Forum The Off-Topic The E46 BMW Showroom For Sale, For Trade or Wanting to Buy

Welcome to the E46Fanatics forums. E46Fanatics is the premiere website for BMW 3 series owners around the world with interactive forums, a geographical enthusiast directory, photo galleries, and technical information for BMW enthusiasts.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us.


Go Back   E46Fanatics > Search Forums

You searched for the keyword(s):
Your search results are listed below. If you did not find the answer you were looking for, please try searching again. Make sure that you are searching the entire site and not a specific forum. If you cannot find the answer to your question, create a new discussion topic in the appropriate BMW related or Off-Topic section.

Showing results 1 to 20 of 20
Search took 0.14 seconds.
Search: Keyword(s): ; Posts Made By: spurs51
Forum: Bavarian Soundwerks' Mobile Electronics Forum 01-31-2013, 06:09 AM
Replies: 510
Views: 79,326
Posted By spurs51
Thanks man.:thumbup: I am thinking maybe the enco...

Thanks man.:thumbup: I am thinking maybe the enco unit was not intended to be used with a splitter cable hence the single sub out rca or the splitter cable was faulty.
Forum: Bavarian Soundwerks' Mobile Electronics Forum 01-31-2013, 06:01 AM
Replies: 15
Views: 1,975
Posted By spurs51
My issue was sorted last night by connecting into...

My issue was sorted last night by connecting into the single sub out rca of the Enco B146 unit and then using a spliter cable at the amp end. See last couple of posts in the "Enco B146 (Wince)...
Forum: Bavarian Soundwerks' Mobile Electronics Forum 01-31-2013, 05:37 AM
Replies: 510
Views: 79,326
Posted By spurs51
I am happy to report that I followed your lead...

I am happy to report that I followed your lead yesterday evening and took out the splitter cable from the HU end and connected mono to the sub out rca but I use another splitter cable at the amp end...
Forum: Bavarian Soundwerks' Mobile Electronics Forum 01-30-2013, 11:10 AM
Replies: 510
Views: 79,326
Posted By spurs51
No bloody way :lmao: It will be Norwich v...

No bloody way :lmao: It will be Norwich v Spurs:clap:
Forum: Bavarian Soundwerks' Mobile Electronics Forum 01-30-2013, 10:58 AM
Replies: 510
Views: 79,326
Posted By spurs51
Ok cheers, I will try that and let you know.

Ok cheers, I will try that and let you know.
Forum: Bavarian Soundwerks' Mobile Electronics Forum 01-30-2013, 09:53 AM
Replies: 510
Views: 79,326
Posted By spurs51
Ok thats good. So you saying you did'nt use a...

Ok thats good. So you saying you did'nt use a y-cable, just the single rca from the radio to the amp? Maybe I should give it a try. Did you heat shrink wrap the connections ?
Forum: Bavarian Soundwerks' Mobile Electronics Forum 01-30-2013, 08:43 AM
Replies: 15
Views: 1,975
Posted By spurs51
That is annoying. I got a similiar problem in...

That is annoying. I got a similiar problem in addition to my amp cutting in and out. Did you try the heat shrink wrap solution someone suggested before?
Forum: Bavarian Soundwerks' Mobile Electronics Forum 01-30-2013, 07:49 AM
Replies: 15
Views: 1,975
Posted By spurs51
Did you eventually sort your problem out ?

Did you eventually sort your problem out ?
Forum: Bavarian Soundwerks' Mobile Electronics Forum 01-28-2013, 02:42 PM
Replies: 510
Views: 79,326
Posted By spurs51
Cheers :thumbup:

Cheers :thumbup:
Forum: Bavarian Soundwerks' Mobile Electronics Forum 01-28-2013, 11:37 AM
Replies: 510
Views: 79,326
Posted By spurs51
Ok, lets hope we find a solution soon. I sure...

Ok, lets hope we find a solution soon. I sure others must have had this problem, hopefully they will chip in and suggest what needs doing.:thanks:
Forum: Bavarian Soundwerks' Mobile Electronics Forum 01-28-2013, 11:16 AM
Replies: 510
Views: 79,326
Posted By spurs51
Did you used the loc with B146/Eonon D5113 ?

Did you used the loc with B146/Eonon D5113 ?
Forum: Bavarian Soundwerks' Mobile Electronics Forum 01-28-2013, 10:58 AM
Replies: 510
Views: 79,326
Posted By spurs51
Have you used the loc with the B146? I have had...

Have you used the loc with the B146? I have had this problem for weeks and my friend who installed the sub says the unit is at fault. I am sure there is a way to fix it. Sometimes when it cuts out I...
Forum: Bavarian Soundwerks' Mobile Electronics Forum 01-28-2013, 10:28 AM
Replies: 510
Views: 79,326
Posted By spurs51
Ok, let me know how you get on. You have got a...

Ok, let me know how you get on. You have got a subwoofer I take it ? My amp is connected only to the sub.
Forum: Bavarian Soundwerks' Mobile Electronics Forum 01-28-2013, 10:01 AM
Replies: 510
Views: 79,326
Posted By spurs51
I have an after market amp hooked up to one of...

I have an after market amp hooked up to one of these units but it cuts in and out randomly and seems to be picking up the engine sound. Has anyone encounterd this problem ? I dont have HK system in...
Forum: Bavarian Soundwerks' Mobile Electronics Forum 09-18-2012, 06:16 AM
Replies: 510
Views: 79,326
Posted By spurs51
Update on Steering Wheel Controls/Random Boot

I gave up waiting on Jolly to send me a new red box, I even offered to buy it from Charles and he said no. I found a place on ebay http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d...m=271047468908 called japan...
Forum: Bavarian Soundwerks' Mobile Electronics Forum 09-18-2012, 06:01 AM
Replies: 27
Views: 4,950
Posted By spurs51
Update on steering wheel control/random boot

I gave up waiting on Jolly to send me a new red box, I even offered to buy it from Charles and he said no. I found a place on ebay http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=271047468908...
Forum: Bavarian Soundwerks' Mobile Electronics Forum 07-31-2012, 11:33 AM
Replies: 27
Views: 4,950
Posted By spurs51
This is the puzzling thing everything works as it...

This is the puzzling thing everything works as it suppose to, except when I tried to set up steering wheel controls it doesnt work. There was no response or info when I pressed the wheel key. I only...
Forum: Bavarian Soundwerks' Mobile Electronics Forum 07-30-2012, 04:24 PM
Replies: 27
Views: 4,950
Posted By spurs51
I usually drive with NAV screen on (some time...

I usually drive with NAV screen on (some time with PIP) and If I was last playing music from USB or radio it will boot with the BMW Nav screen while playing from the last source and in the case of...
Forum: Bavarian Soundwerks' Mobile Electronics Forum 07-30-2012, 06:32 AM
Replies: 27
Views: 4,950
Posted By spurs51
My Enco 146 works well apart from the steering...

My Enco 146 works well apart from the steering controls don't(Jolly promise me a Red Box replacement 3 weeks now::banghead:) It does not boot from random source for me.
Forum: Bavarian Soundwerks' Mobile Electronics Forum 07-12-2012, 06:47 AM
Replies: 510
Views: 79,326
Posted By spurs51
Hi Guys, I just installed my enco unit but only...

Hi Guys, I just installed my enco unit but only problem is I can't seem to get steering wheel control set up. I press "test" key and got "A:255 B:255" and when I press key on unit it turns green then...
Showing results 1 to 20 of 20


 

All times are GMT -5. The time now is 08:49 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
(c) 1999 - 2011 performanceIX Inc - privacy policy - terms of use