View Single Post
Old 07-18-2010, 11:11 PM   #97
steve.325i
Registered User
 
Join Date: Aug 2008
Location: Brampton, Ontario, Canada
Posts: 763
My Ride: 2003 325i
Quote:
Originally Posted by mohan12 View Post
The weird thing is, I don't think pulling the fuses actually "resets" the PA-12, b/c when I put the fuses back in, the song text is still not displaying and the song resumes from exactly where it left off.
Once when I still had the Dice Silverline & I was attempting to debug the text not scrolling on my HU, I was probing at the 3-pin connector with my oscilloscope & the ground clip suceeded in slipping & shorting out the power to ground on the 3-pin connector. I don't remember which fuse I blew, but it was one of them. So that is my reason for beleiving that the power to the 3-pin connector flows through one of those fuses.

The song resumed from where it was because the iPod paused in that location. I believe your 'bookmarks' in the other playlists would have been lost with the power cycle.

All that said, I still have not helped you.

From your pics your dash matches mind. The CD soft button is also lit up over button 6. That should not be there.

I wish I remembered how I had my switches set. I might have to pull my backseat & check.

Honestly - a "battery reset" is overkill. Pulling 7 & 41 is sufficient.

My gut feeling right now is that your HU is not detecting it properly. If it's not too much trouble, I would try pulling the fuses, disconnect the PA12, put back in the fuses & operate the radio without anything connected to the CD changer interface. Then pull the fuses again & reconnect the PA12 & see if you get it back.

Thats all I have at this point. I will continue to ponder.

Anybody else experience anything like this?
steve.325i is offline   Reply With Quote