View Single Post
Old 09-18-2012, 09:24 AM   #11
Calnanr
Registered User
 
Join Date: May 2012
Location: Perth, Western Australia
Posts: 11
My Ride: 2004 325ci Cabrio
So I've had an update from Incarmedia. I asked the 'new' business owners if they left my cords around and they were ever so rude about it. They accused me of opening the system or someone else. That's because I told them Raimond had tampered with it to justify his decline of covering system under manufacturing warranty I had no idea what he meant when he stated in emails I'd opened it, then close examination of the system I'd noticed the year shreds had been moved. How's that for shady!!!! Why the apparent new owners stated that I don't know why because as they said its not their problem.

They also told me if I want new cords to log in and pay through website and mentioned that like any form of web business they wouldn't be responsible if they didn't show up. I asked them where I should get it fixed if so and they told me "throw it out or take it to an electrical shop" they also told me to stop wasting my time and accept these cords have been lost. Interesting because everything they sent is registered, it should be packed with the unit.

I want everyone to know about this that I can. Thank god for the Internet as I can try my best to get some justice back as a consumer.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	ImageUploadedByBimmerApp1347978064.295414.jpg
Views:	108
Size:	105.1 KB
ID:	469779   Click image for larger version

Name:	ImageUploadedByBimmerApp1347978186.695501.jpg
Views:	100
Size:	99.1 KB
ID:	469780   Click image for larger version

Name:	ImageUploadedByBimmerApp1347978204.358638.jpg
Views:	91
Size:	106.8 KB
ID:	469781   Click image for larger version

Name:	ImageUploadedByBimmerApp1347978223.628808.jpg
Views:	96
Size:	99.9 KB
ID:	469782  

Calnanr is offline   Reply With Quote