View Single Post
Old 10-02-2012, 01:16 PM   #774
jeffb325@NavigationSolutions
J&T Distributing
 
jeffb325@NavigationSolutions's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Location: Fresno, CA
Posts: 2,671
My Ride: BMW
Quote:
Originally Posted by 330touring View Post
Hi again, Iíve been using my d99 for almost a year now. The BT has been working great. Last week my wife paired her phone to the d99 and, ever since then, it has rejected my phone. My phone connects at first, but after a few second it disconnects. If I try my phone on my old BT earpiece it works fine, so I donít think anything is wrong with the phone (have reset my phone).

Any idea whatís up with my d99?

Cheers,
ojo
Delete the pairing from your phone and re-pair

Quote:
Originally Posted by BigDRick323 View Post
I still have not been able to get navigation side to work. Considering moving on to something else. I have tried just about everything.

Sent from my VM670 using Bimmer App
Android unit? As I have mentioned before I cant help my competitors customers, not enough time, not a good business move either.... But I hate to see you give up on it just because you cant figure this out and you are not getting any help from your dealer (assuming). From looking at your previous posts all you need is the special formatting tool for the SD card. Email me about it and I can email it to you.
__________________
USE COUPON CODE FANATICS AT CHECKOUT TO GET A $50 FORUM DISCOUNT ON THE NEW DYNAVIN N6 UNITS!



LATEST DYNAVIN INFO: http://forum.e46fanatics.com/showthread.php?t=1044105
DYNAVIN FAQ:http://www.jandtdistributing.com/pages/faq-links
///AVIN INFO: http://forum.e46fanatics.com/showthread.php?t=1015704
TO BUY http://jandtdistributing.com
jeffb325@NavigationSolutions is offline   Reply With Quote