View Single Post
Old 01-01-2013, 08:58 PM   #125
jeffb325@NavigationSolutions
J&T Distributing
 
jeffb325@NavigationSolutions's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Location: Fresno, CA
Posts: 2,666
My Ride: BMW
Quote:
Originally Posted by x13atma17x View Post
Hi Jeff, got the relocation bracket yesterday!

Before I start with the installation, I would like to ask you some questions (I did some search and did not find the answers).

Sent you an e-mail to jtdist@sbcglobal.net & jeffb325@DynavinSolutions, I would appreciate your quick reply as I plan to install this, this weekend.
replied via email.

Quote:
Originally Posted by wontok View Post
Hiya,
Just got my D99+ Android unit (for a 2005 A3) When I power it up the screen isn't lighting up, I only get and internal 'whirring' for a second and a red light on the inside of the unit lights for a few seconds, then goes out. Button presses get no response.
Wiring harness has been checked as it is pretty simple and I'm sure I've got it connected properly. Fuse is fine. I've not connected anything else and am sure this is a power issue, a Canbus issue or just plain DOA. Suggestions anyone?
Thanks
Wontok
sounds like its not getting ACC power. The audi units are quite a bit different than the BMW ones when it comes to wiring, they get their 12V switched ignition from the Canbus Box, either you forgot to plug in the cabus box or its malfunctioning. The easiest way to troubleshoot this is to test the RED wire with a voltmeter or test light. It should be 12 volts when the car is on.
__________________
USE COUPON CODE FANATICS AT CHECKOUT TO GET A $50 FORUM DISCOUNT ON THE NEW DYNAVIN N6 UNITS!



LATEST DYNAVIN INFO: http://forum.e46fanatics.com/showthread.php?t=1044105
DYNAVIN FAQ:http://www.jandtdistributing.com/pages/faq-links
///AVIN INFO: http://forum.e46fanatics.com/showthread.php?t=1015704
TO BUY http://jandtdistributing.com
jeffb325@NavigationSolutions is offline   Reply With Quote