E46 BMW Social Directory E46 FAQ 3-Series Discussion Forums BMW Photo Gallery BMW 3-Series Technical Information E46 Fanatics - The Ultimate BMW Resource BMW Vendors General E46 Forum The Tire Rack's Tire Wheel Forum Forced Induction Forum The Off-Topic The E46 BMW Showroom For Sale, For Trade or Wanting to Buy

Welcome to the E46Fanatics forums. E46Fanatics is the premiere website for BMW 3 series owners around the world with interactive forums, a geographical enthusiast directory, photo galleries, and technical information for BMW enthusiasts.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us.

Go Back   E46Fanatics > Everything Else > The Off-Topic > Home Improvement

Home Improvement
Home Improvement ideas, help, DIYs, and show room. Got a home improvement project you need help with or want to share. Post your project now!

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rating: Thread Rating: 2 votes, 5.00 average. Display Modes
Old 03-17-2009, 09:28 PM   #1
rkhettry23
Registered User
 
Join Date: Jul 2005
Location: Ridgewood NJ & NYC
Posts: 1,457
My Ride: Has2Turbos & X-Drive
FIOS HD Box-->TiVOHD-->46"HDLCD

I was just wondering what is the best way to hook up a FIOS HD box (standalone box but there is a multi-room dvr in the house that it can stream media from) a TiVOHD (in order to keep recording and the ability to pause live tv) and an HDTV....Basically I think you can use either one of these without eachother (tivo using a SMARTCARD) but using one or another gets rid of one of the aforementioned features. I want to keep all of these features, so the only way I can possibly see it working is via these connections and I would just like to confirm with anyone that knows more than I do.....

My coaxial line will go into the FIOS box...and go out the RFTV-OUT

RFTV-OUT would go into my TIVO Series 3 HD box via the Coaxial TV In shown in this picture (http://g-ecx.images-amazon.com/image...k_zoom_700.jpg)

Then it would go out of the TiVO box via HDMI and into my TV.

My only real question is regarding the RF-->Cable In part....does anyone see any flaws in my logic....

In order to simplify all of this I would be using a logitec harmony one remote in order to eliminate all the remotes that would be created using this configuration.

Thanks and I hope I wasn't too confusing
__________________
-Raj
2009 535i w/X-Drive

2002 325xi--Parted Out
rkhettry23 is offline   Reply With Quote
Old 03-25-2009, 09:12 AM   #2
ryanwhite74115
Registered User
 
Join Date: Jun 2005
Location: Raleigh, NC
Posts: 1,779
My Ride: 2011 Hyundai Sonata
hmm, i wonder if the fios box modifies the signal at all, if it doesn't then have at it
__________________
(\ /) or \(`' )/
( . .)
c('')('')
ryanwhite74115 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Censor is ON





All times are GMT -5. The time now is 06:22 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
(c) 1999 - 2011 performanceIX Inc - privacy policy - terms of use