E46 BMW Social Directory E46 FAQ 3-Series Discussion Forums BMW Photo Gallery BMW 3-Series Technical Information E46 Fanatics - The Ultimate BMW Resource BMW Vendors General E46 Forum The Tire Rack's Tire Wheel Forum Forced Induction Forum The Off-Topic The E46 BMW Showroom For Sale, For Trade or Wanting to Buy

Welcome to the E46Fanatics forums. E46Fanatics is the premiere website for BMW 3 series owners around the world with interactive forums, a geographical enthusiast directory, photo galleries, and technical information for BMW enthusiasts.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us.

Go Back   E46Fanatics > Tuning & Tech > Bavarian Soundwerks' Mobile Electronics Forum

Bavarian Soundwerks' Mobile Electronics Forum
Have all your A/V and electronics questions answered here. Ipods, A/V, Radar Detectors Oh My!
Sponsored by Bavarian Soundwerks

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Old 05-09-2009, 03:11 PM   #1
edco
Registered User
 
Join Date: Oct 2003
Location: Metuchen, NJ
Posts: 851
My Ride: 2004 325cic 2011 X5
Installed AUX in 04 325 CiC but Bluetooth incoming call doesnt over ride

Greetings
Maybe it's supposed to work this way.. BUT, I cant understand why it would.

I installed the OEM Aux adapter this morning as part of a mother's day gift from my son (tomorow he gives her a new Ipod too).

Anyway, install went fine, but I noticed that when the bluetooth receives a phone call, it doesnt mute the audio like it does for AM/FM, XM, CD player, CD Changer..

Is there something I need to do (dealership or personally) or is it supposed to work that way..?

Thanks
ED


EDIT: NEVER MIND... I tried to delete the post but I couldnt seem to do it.
I dont know why but it's working now.... gremlins in the machinery

Last edited by edco; 05-09-2009 at 04:04 PM.
edco is offline   Reply With Quote
Ads by Google

Guests, get your FREE E46Fanatics.com membership to remove this ad.
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Censor is ON





All times are GMT -5. The time now is 12:38 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
(c) 1999 - 2011 performanceIX Inc - privacy policy - terms of use