E46 BMW Social Directory E46 FAQ 3-Series Discussion Forums BMW Photo Gallery BMW 3-Series Technical Information E46 Fanatics - The Ultimate BMW Resource BMW Vendors General E46 Forum The Tire Rack's Tire Wheel Forum Forced Induction Forum The Off-Topic The E46 BMW Showroom For Sale, For Trade or Wanting to Buy

Welcome to the E46Fanatics forums. E46Fanatics is the premiere website for BMW 3 series owners around the world with interactive forums, a geographical enthusiast directory, photo galleries, and technical information for BMW enthusiasts.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us.

Go Back   E46Fanatics > E46 BMW > General E46 Forum

General E46 Forum
This is the place to get answers, opinions and everything you need related to your E46 (sedan, coupe, convertible and wagon) BMW!

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Old 06-16-2011, 10:04 PM   #1
///king
Registered User
 
Join Date: May 2010
Location: Atlantic City, NJ
Posts: 195
My Ride: 2004 325Ci
Cracking Sound?

Hey guys ever since I bought the car I have been hearing cracking sound in the back, It sounds like the plastic panel in the back is rubbing against something. If I am driving on the expressway I wont hear anything its when I drive on a rugged road or turn sharp. I tried finding where the sound is coming from but cant locate it. Has anyone else had this issue?
__________________
///king is offline   Reply With Quote
Ads by Google

Guests, get your FREE E46Fanatics.com membership to remove this ad.
Old 06-16-2011, 10:05 PM   #2
Mouf
Registered User
 
Join Date: Oct 2010
Location: Des Moines, Iowa
Posts: 231
My Ride: 2004 ZHP Sedan
Subframe.

Sent from my Droid using Bimmer App
Mouf is offline   Reply With Quote
Old 06-16-2011, 10:09 PM   #3
///king
Registered User
 
Join Date: May 2010
Location: Atlantic City, NJ
Posts: 195
My Ride: 2004 325Ci
subframe really? It sounds more like plastic rubbing against something. How could I fix it if thats the problem?
__________________
///king is offline   Reply With Quote
Old 06-17-2011, 03:19 AM   #4
Shmo
Registered User
 
Join Date: Aug 2010
Location: Texas
Posts: 536
My Ride: 2000 323i
Send a message via AIM to Shmo Send a message via MSN to Shmo Send a message via Yahoo to Shmo Send a message via Skype™ to Shmo
Quote:
Originally Posted by ///king View Post
subframe really? It sounds more like plastic rubbing against something. How could I fix it if thats the problem?
Just inspect it anyway because you don't know what could be wrong under there.
__________________


Quote:
Originally Posted by dmax View Post
You did pray to your BMW shrine first, asking the Great Roundel for guidance on parts' choices first, right?
Shmo is offline   Reply With Quote
Old 06-17-2011, 12:16 AM   #5
jt328ci
Registered User
 
Join Date: May 2011
Location: DFW, TX
Posts: 133
My Ride: 2000 328ci
im having the same issue but its only every now and then at low speeds. someone help us out! im praying its not the subframe.
jt328ci is offline   Reply With Quote
Old 06-17-2011, 01:16 AM   #6
cptkool
Registered User
 
Join Date: Apr 2011
Location: OC, CA
Posts: 144
My Ride: Bone stock 04 ci :)
i doubt it's the subframe since all the bmw i've been into have tons of cracking noise . my friends had a '10 335 and it's the same thing, if not even more...
cptkool is offline   Reply With Quote
Old 06-17-2011, 03:37 AM   #7
cptkool
Registered User
 
Join Date: Apr 2011
Location: OC, CA
Posts: 144
My Ride: Bone stock 04 ci :)
i'm a noob but i thought it's a safe bet that 04 subframe were the one they used to fix the problem in earlier model?
cptkool is offline   Reply With Quote
Old 06-17-2011, 05:01 PM   #8
///king
Registered User
 
Join Date: May 2010
Location: Atlantic City, NJ
Posts: 195
My Ride: 2004 325Ci
Im going to try a couple things tomorrow, Ill let you guys know if i figure out the problem.
__________________
///king is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Censor is ON





All times are GMT -5. The time now is 07:44 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
(c) 1999 - 2011 performanceIX Inc - privacy policy - terms of use