E46 BMW Social Directory E46 FAQ 3-Series Discussion Forums BMW Photo Gallery BMW 3-Series Technical Information E46 Fanatics - The Ultimate BMW Resource BMW Vendors General E46 Forum The Tire Rack's Tire Wheel Forum Forced Induction Forum The Off-Topic The E46 BMW Showroom For Sale, For Trade or Wanting to Buy

Welcome to the E46Fanatics forums. E46Fanatics is the premiere website for BMW 3 series owners around the world with interactive forums, a geographical enthusiast directory, photo galleries, and technical information for BMW enthusiasts.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us.

Go Back   E46Fanatics > E46 BMW > General E46 Forum

General E46 Forum
This is the place to get answers, opinions and everything you need related to your E46 (sedan, coupe, convertible and wagon) BMW!

 
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 04-20-2002, 11:07 PM   #1
Topaz330
Registered User
 
Join Date: Dec 1969
Location: NJ/NYC
Posts: 965
My Ride: 08MGT,12CLS63 Launch
ok its offical, when i installed the nr guages it mess up my speedo

now my speedo is about 5 mph off. it reads that i'm going 5 mph slower than what i'm really doing. i tried almost anything i could to fix it. first off i took off the nr guages( they look aight but i'll stick to the stock look) then i tried to replug everything back in, but it recalibrates it to the same spot thats way lower than what its supposed to be. i tried plugging it in and moving the needle on notch forward to get it to where its supposed to be. it worked for alittle while but somehow went back to the same spot later on. does anyone know how to get the needle back to where its supposed to be? do i need to bring it to the dealer to maybe recalibrate it or something? i mean the needle isn't broken because it moves perfectly fine but this thing is driving me nuts! any help please. heres a pic:
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	nrsnsguage.jpg
Views:	467
Size:	211.2 KB
ID:	633  
__________________
Topaz330 is offline   Reply With Quote
Ads by Google

Guests, get your FREE E46Fanatics.com membership to remove this ad.
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Censor is ON





All times are GMT -5. The time now is 12:26 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
(c) 1999 - 2011 performanceIX Inc - privacy policy - terms of use