E46 BMW Social Directory E46 FAQ 3-Series Discussion Forums BMW Photo Gallery BMW 3-Series Technical Information E46 Fanatics - The Ultimate BMW Resource BMW Vendors General E46 Forum The Tire Rack's Tire Wheel Forum Forced Induction Forum The Off-Topic The E46 BMW Showroom For Sale, For Trade or Wanting to Buy

Welcome to the E46Fanatics forums. E46Fanatics is the premiere website for BMW 3 series owners around the world with interactive forums, a geographical enthusiast directory, photo galleries, and technical information for BMW enthusiasts.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us.

Go Back   E46Fanatics > Tuning & Tech > Bavarian Soundwerks' Mobile Electronics Forum

Bavarian Soundwerks' Mobile Electronics Forum
Have all your A/V and electronics questions answered here. Ipods, A/V, Radar Detectors Oh My!
Sponsored by Bavarian Soundwerks

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rating: Thread Rating: 101 votes, 5.00 average. Display Modes
Old 05-16-2011, 03:07 AM   #561
lfhdez
Registered User
 
Join Date: Mar 2010
Location: Corona CA
Posts: 377
My Ride: 2004 BMW 325i
Send a message via AIM to lfhdez Send a message via Yahoo to lfhdez
Hey, I know it's not really a WolfNCU thread but I guess this falls under the tweaks portion... Does anyone who is running WolfNCU (and the iDrive skin) know how to get rid of the WolfSound mini player? Whenever I start up the iDrive skin it has the buttons and title already and I don't want to have the mini title bar show (it's the one with the little green equalizer). If I click on the equalizer thing, it disappears but for a few seconds and then it comes back...
__________________
~Lu

Transmitido en espaņol por SAP
lfhdez is offline   Reply With Quote
Old 05-16-2011, 09:09 PM   #562
alexbenz
Registered User
 
Join Date: May 2004
Location: L.A, palos verdes
Posts: 4,356
My Ride: E30, Es300
Send a message via AIM to alexbenz
i think i saw it in this thread but searched but couldn't find it but how to you get around the music muting when navi is giving directions in igo primo? i'm fine with music coming from the rear but don't like it muting the whole thing until she shuts up...
__________________
W210-----SOLD, e39--Sold, e30---sold
E39----------Present
www.europrojektz.com

Current line up........lexus es300, 2010 Acura Tsx
Your not a baller until you got a engine in the Rear...
How did i fail Women Studies?
"I Love Biatches"
alexbenz is offline   Reply With Quote
Old 05-17-2011, 01:57 PM   #563
JerryK73
Registered User
 
Join Date: Jul 2007
Location: New Jersey
Posts: 37
My Ride: '04 M3 Vert
You can do that through the menu screen on the radio side of the unit. I typically hit menu on the remote and then hit settings on the screen. Look for navigation and make sure the dot isn't filled in.
JerryK73 is offline   Reply With Quote
Old 05-18-2011, 07:58 PM   #564
alexbenz
Registered User
 
Join Date: May 2004
Location: L.A, palos verdes
Posts: 4,356
My Ride: E30, Es300
Send a message via AIM to alexbenz
Quote:
Originally Posted by JerryK73 View Post
You can do that through the menu screen on the radio side of the unit. I typically hit menu on the remote and then hit settings on the screen. Look for navigation and make sure the dot isn't filled in.
that's a no go...i checked today and the dot isn't checked....I'm guessing i need to change the code for the program in the sd card?
__________________
W210-----SOLD, e39--Sold, e30---sold
E39----------Present
www.europrojektz.com

Current line up........lexus es300, 2010 Acura Tsx
Your not a baller until you got a engine in the Rear...
How did i fail Women Studies?
"I Love Biatches"
alexbenz is offline   Reply With Quote
Old 05-19-2011, 07:15 AM   #565
Flybot
Registered User
 
Join Date: Nov 2010
Location: KY, USA
Posts: 154
My Ride: E39 528
Quote:
Originally Posted by alexbenz View Post
that's a no go...i checked today and the dot isn't checked....I'm guessing i need to change the code for the program in the sd card?
Have you looked at this thread starting at about post #86?
Flybot is offline   Reply With Quote
Old 05-19-2011, 11:59 AM   #566
HellsBells
Registered User
 
Join Date: May 2011
Location: Baltimore, MD
Posts: 19
My Ride: 2009 335XI
I notice there isn't a save file in the latest engage.zip. Could this be what is causing my startup to fail? I am not getting any messages, it just hangs up...
I have read through every page of the post and this seemed to be an issue for a few folks. New SD card, deleted sys.txt file.
HellsBells is offline   Reply With Quote
Old 05-19-2011, 03:48 PM   #567
alexbenz
Registered User
 
Join Date: May 2004
Location: L.A, palos verdes
Posts: 4,356
My Ride: E30, Es300
Send a message via AIM to alexbenz
Quote:
Originally Posted by Flybot View Post
Have you looked at this thread starting at about post #86?
just did, thanks....so do i just take out the sd card, stick it in the computer and open notepad and re-write it and and replace it and out the sd card back in and it'll be resolved?
__________________
W210-----SOLD, e39--Sold, e30---sold
E39----------Present
www.europrojektz.com

Current line up........lexus es300, 2010 Acura Tsx
Your not a baller until you got a engine in the Rear...
How did i fail Women Studies?
"I Love Biatches"
alexbenz is offline   Reply With Quote
Old 05-19-2011, 10:23 PM   #568
Flybot
Registered User
 
Join Date: Nov 2010
Location: KY, USA
Posts: 154
My Ride: E39 528
Quote:
Originally Posted by alexbenz View Post
just did, thanks....so do i just take out the sd card, stick it in the computer and open notepad and re-write it and and replace it and out the sd card back in and it'll be resolved?
Yes. Thats it
Flybot is offline   Reply With Quote
Old 05-19-2011, 10:34 PM   #569
jeffb325@NavigationSolutions
J&T Distributing
 
jeffb325@NavigationSolutions's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Location: Fresno, CA
Posts: 2,753
My Ride: BMW
Quote:
Originally Posted by alexbenz View Post
i think i saw it in this thread but searched but couldn't find it but how to you get around the music muting when navi is giving directions in igo primo? i'm fine with music coming from the rear but don't like it muting the whole thing until she shuts up...
It is the "Navi Sound" setting in the radio menu.
__________________
USE COUPON CODE FANATICS AT CHECKOUT TO GET A $50 FORUM DISCOUNT ON THE NEW DYNAVIN N6 UNITS!



LATEST DYNAVIN INFO: http://forum.e46fanatics.com/showthread.php?t=1044105
DYNAVIN FAQ:http://www.jandtdistributing.com/pages/faq-links
///AVIN INFO: http://forum.e46fanatics.com/showthread.php?t=1015704
TO BUY http://jandtdistributing.com
jeffb325@NavigationSolutions is offline   Reply With Quote
Old 05-20-2011, 04:32 AM   #570
alexbenz
Registered User
 
Join Date: May 2004
Location: L.A, palos verdes
Posts: 4,356
My Ride: E30, Es300
Send a message via AIM to alexbenz
Quote:
Originally Posted by jeffb325@DynavinSolutions View Post
It is the "Navi Sound" setting in the radio menu.
i've already unchecked that box/circle....i still have the interruption.
__________________
W210-----SOLD, e39--Sold, e30---sold
E39----------Present
www.europrojektz.com

Current line up........lexus es300, 2010 Acura Tsx
Your not a baller until you got a engine in the Rear...
How did i fail Women Studies?
"I Love Biatches"
alexbenz is offline   Reply With Quote
Old 05-20-2011, 09:04 AM   #571
jeffb325@NavigationSolutions
J&T Distributing
 
jeffb325@NavigationSolutions's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Location: Fresno, CA
Posts: 2,753
My Ride: BMW
No, it should be checked (filled in orange) if you want the radio to keep playing from the rear.
__________________
USE COUPON CODE FANATICS AT CHECKOUT TO GET A $50 FORUM DISCOUNT ON THE NEW DYNAVIN N6 UNITS!



LATEST DYNAVIN INFO: http://forum.e46fanatics.com/showthread.php?t=1044105
DYNAVIN FAQ:http://www.jandtdistributing.com/pages/faq-links
///AVIN INFO: http://forum.e46fanatics.com/showthread.php?t=1015704
TO BUY http://jandtdistributing.com
jeffb325@NavigationSolutions is offline   Reply With Quote
Old 05-20-2011, 10:00 AM   #572
Darkoz
Registered User
 
Join Date: Jul 2008
Location: South Australia
Posts: 3,307
My Ride: E46 325Ci
It can't be that hard to try out the settings and see what each one does.
__________________
Darkoz is offline   Reply With Quote
Old 05-21-2011, 09:55 PM   #573
alexbenz
Registered User
 
Join Date: May 2004
Location: L.A, palos verdes
Posts: 4,356
My Ride: E30, Es300
Send a message via AIM to alexbenz
Quote:
Originally Posted by jeffb325@DynavinSolutions View Post
No, it should be checked (filled in orange) if you want the radio to keep playing from the rear.
thanks jeff, it worked.....

also anyone know how i can update the maps? got the message several time about updating
__________________
W210-----SOLD, e39--Sold, e30---sold
E39----------Present
www.europrojektz.com

Current line up........lexus es300, 2010 Acura Tsx
Your not a baller until you got a engine in the Rear...
How did i fail Women Studies?
"I Love Biatches"
alexbenz is offline   Reply With Quote
Old 05-23-2011, 12:09 AM   #574
cmpcpro
Registered User
 
Join Date: Dec 2010
Location: Burbank CA
Posts: 932
My Ride: 2000 Mercedes S430
I downloaded Darkoz's Primo and when I put an address in to it I get the annoying voice guidence which knocks my sound out of the front channels everytime. So I go in and mute it and all is well but as soon as I turn the car off and back on it's back to being un-muted. Anyway to keep it muted for good?
cmpcpro is offline   Reply With Quote
Old 05-23-2011, 01:19 PM   #575
HellsBells
Registered User
 
Join Date: May 2011
Location: Baltimore, MD
Posts: 19
My Ride: 2009 335XI
Quote:
Originally Posted by HellsBells View Post
I notice there isn't a save file in the latest engage.zip. Could this be what is causing my startup to fail? I am not getting any messages, it just hangs up...
I have read through every page of the post and this seemed to be an issue for a few folks. New SD card, deleted sys.txt file.
Anyone having this issue?
HellsBells is offline   Reply With Quote
Old 05-23-2011, 10:00 PM   #576
Darkoz
Registered User
 
Join Date: Jul 2008
Location: South Australia
Posts: 3,307
My Ride: E46 325Ci
Quote:
Originally Posted by HellsBells View Post
Anyone having this issue?
Don't know what's causing your startup issue but it has nothing to do with the save file
When you first start Primo and select your settings, Primo will automatically create a save file where all your personal settings are then stored, so until you actually start Primo there is no save file.
__________________
Darkoz is offline   Reply With Quote
Old 05-23-2011, 10:12 PM   #577
HellsBells
Registered User
 
Join Date: May 2011
Location: Baltimore, MD
Posts: 19
My Ride: 2009 335XI
Quote:
Originally Posted by Darkoz View Post
Don't know what's causing your startup issue but it has nothing to do with the save file
When you first start Primo and select your settings, Primo will automatically create a save file where all your personal settings are then stored, so until you actually start Primo there is no save file.
OK thanks, It has never gotten that far, I select the language and it just hangs up after that, no save file is created.
HellsBells is offline   Reply With Quote
Old 05-23-2011, 10:44 PM   #578
Darkoz
Registered User
 
Join Date: Jul 2008
Location: South Australia
Posts: 3,307
My Ride: E46 325Ci
Quote:
Originally Posted by HellsBells View Post
OK thanks, It has never gotten that far, I select the language and it just hangs up after that, no save file is created.
Check how much space you have left on your SD card, if it's fairly full it can cause issues, you'd want at least 500MB free.
Try another SD card to rule out a possibly faulty card.
Also make sure you use a Windows PC and not a Mac when working on the SD card.
__________________
Darkoz is offline   Reply With Quote
Old 05-24-2011, 11:51 AM   #579
HellsBells
Registered User
 
Join Date: May 2011
Location: Baltimore, MD
Posts: 19
My Ride: 2009 335XI
Thanks, I will try a diff card. It has tons of free space and was set up on Windows, so I have ruled that out.

Sent from my MB860 using Bimmer App
HellsBells is offline   Reply With Quote
Old 05-26-2011, 08:33 PM   #580
cmpcpro
Registered User
 
Join Date: Dec 2010
Location: Burbank CA
Posts: 932
My Ride: 2000 Mercedes S430
Anyone have an answer for my above question? I don't want to start another thread but I feel that this post is so big it's hard for people to see all the questions.. Any help would be greatly appreciated.
cmpcpro is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Censor is ON





All times are GMT -5. The time now is 02:39 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
(c) 1999 - 2011 performanceIX Inc - privacy policy - terms of use