E46 BMW Social Directory E46 FAQ 3-Series Discussion Forums BMW Photo Gallery BMW 3-Series Technical Information E46 Fanatics - The Ultimate BMW Resource BMW Vendors General E46 Forum The Tire Rack's Tire Wheel Forum Forced Induction Forum The Off-Topic The E46 BMW Showroom For Sale, For Trade or Wanting to Buy

Welcome to the E46Fanatics forums. E46Fanatics is the premiere website for BMW 3 series owners around the world with interactive forums, a geographical enthusiast directory, photo galleries, and technical information for BMW enthusiasts.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us.

Go Back   E46Fanatics > E46 BMW > General E46 Forum

General E46 Forum
This is the place to get answers, opinions and everything you need related to your E46 (sedan, coupe, convertible and wagon) BMW!

 
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 10-15-2011, 05:55 AM   #1
Scrivy
Registered User
 
Join Date: Oct 2011
Location: Whittington norfolk
Posts: 11
My Ride: 323i
E46 misfire

Hi there I'm new to this site but have been on alot of diffent forums for the different cars that I have owned

I have been using this site to sort out various things with my car and I must say that it has been very useful :-)

I have had my tank explode on me and I have just finished replacing all the subframe bushes

The issue I now have is that when it's been running for about 20 minutes it developes an awful misfire on cylinders 4,5,6 it's ok when I clear the codes but comes back after a little while sometimes it will misfire on cylinders 2,4,5,6 but never on cylinders 1,3 ?? I have checked for an air leak and there is nothing another search said it could be the aircon pump but I really don't understand that !!

So has anyone got anymore ideas to help resolve this problem ??


Matt
Scrivy is offline   Reply With Quote
Ads by Google

Guests, get your FREE E46Fanatics.com membership to remove this ad.
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Censor is ON





All times are GMT -5. The time now is 03:54 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
(c) 1999 - 2011 performanceIX Inc - privacy policy - terms of use