E46 BMW Social Directory E46 FAQ 3-Series Discussion Forums BMW Photo Gallery BMW 3-Series Technical Information E46 Fanatics - The Ultimate BMW Resource BMW Vendors General E46 Forum The Tire Rack's Tire Wheel Forum Forced Induction Forum The Off-Topic The E46 BMW Showroom For Sale, For Trade or Wanting to Buy

Welcome to the E46Fanatics forums. E46Fanatics is the premiere website for BMW 3 series owners around the world with interactive forums, a geographical enthusiast directory, photo galleries, and technical information for BMW enthusiasts.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us.

Go Back   E46Fanatics > Tuning & Tech > Bavarian Soundwerks' Mobile Electronics Forum

Bavarian Soundwerks' Mobile Electronics Forum
Have all your A/V and electronics questions answered here. Ipods, A/V, Radar Detectors Oh My!
Sponsored by Bavarian Soundwerks

 
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 08-01-2012, 02:57 PM   #1
KnightD
Registered User
 
Join Date: Aug 2012
Location: Burlington, VT
Posts: 2
My Ride: 2000 BMW 323i
Question Audiovox Mediabridge 1500 - Peculiar Issue

Hello all - I just recently purchased a 2000 323i sedan without a navigation system and without the Harmon Kardon system and subsequently purchased the MediaBridge for it to play music off my 4s.

The installation went off without a hitch after watching the BSW YouTube videos, however there is one issue that I cannot seem to work out. The music plays just fine with decent sound quality while in USB or Bluetooth mode, but the audio always seems to cut out after about 5-15 minutes after playing a brief tone.

I am not sure if this is the factory stereo making this tone or the mediabridge, but it is pretty annoying. If I press the CD button to switch to a CD and then again to switch back to the MediaBridge, it starts working again no problem. This tone also periodically goes off while listening to a CD, but does not make the same interruption.

As this is my first BMW and its sound system, as well as with a DICE/Audiovox product, I was hoping that someone might be able to offer me some suggestions. I have tried disconnecting the MediaBridge to reset it and I have made sure the firmware is up to date.

Any advice is welcome, thanks.
KnightD is offline   Reply With Quote
Ads by Google

Guests, get your FREE E46Fanatics.com membership to remove this ad.
 

Tags
323i 2000, bsw, dice, ipod, mediabridge

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Censor is ON





All times are GMT -5. The time now is 11:55 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
(c) 1999 - 2011 performanceIX Inc - privacy policy - terms of use