E46 BMW Social Directory E46 FAQ 3-Series Discussion Forums BMW Photo Gallery BMW 3-Series Technical Information E46 Fanatics - The Ultimate BMW Resource BMW Vendors General E46 Forum The Tire Rack's Tire Wheel Forum Forced Induction Forum The Off-Topic The E46 BMW Showroom For Sale, For Trade or Wanting to Buy

Welcome to the E46Fanatics forums. E46Fanatics is the premiere website for BMW 3 series owners around the world with interactive forums, a geographical enthusiast directory, photo galleries, and technical information for BMW enthusiasts.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us.

Go Back   E46Fanatics > E46 BMW > E46 Xi Forum

E46 Xi Forum
The E46 XI was produced from 01-05 in sedan and touring body styles. Powered by either a 2.5L inline 6 in the 325xi or a 3.0L inline 6 330xi. Discuss all thing about BMW AWD E46 'Xi' here.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Old 08-31-2012, 01:31 PM   #1
Dacannon
Registered User
 
Join Date: Nov 2010
Location: Chicago
Posts: 10
My Ride: 330XI
NO AC Please help

Ok I have searched and did everything I could find on these threads I have no air coming out the A/C and now my battery keeps draining . I have changed the FSU I also have changed the blower motor along with checking all fuses to make sure all are working. Just two days ago I changed the climate conrtrol module to the newer 2004/05 one. I don't know what else to do.
Dacannon is offline   Reply With Quote
Ads by Google

Guests, get your FREE E46Fanatics.com membership to remove this ad.
Old 09-01-2012, 10:00 PM   #2
94583
Registered User
 
Join Date: Aug 2012
Location: San Francisco Bay Area
Posts: 35
My Ride: E39
To clarify. Is your AC not blowing cold? Or is the blower not operating?

In regard to your battery going dead, was it doing this after you had swapped out the IHKA? (module)
94583 is offline   Reply With Quote
Old 09-01-2012, 10:07 PM   #3
dwtaylorpdx
Registered User
 
Join Date: Jul 2011
Location: PDX
Posts: 494
My Ride: 2005 330xi
Stuck AC relay ?? maybe? Might be holding the clutch on? I havn't looked at the wiring diagram to see if this is even possible... just a guess...

Dave
dwtaylorpdx is offline   Reply With Quote
Old 09-02-2012, 12:06 PM   #4
Dacannon
Registered User
 
Join Date: Nov 2010
Location: Chicago
Posts: 10
My Ride: 330XI
Sorry took on the project over the last two days didn't think I would receive a response it had to do with the relay as soon as i replaced it kicked it however upon looking at the wires connected to the relay I noticed they were a bit melted but now everything is back and running after three months of no AC
Dacannon is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Censor is ON





All times are GMT -5. The time now is 12:44 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
(c) 1999 - 2011 performanceIX Inc - privacy policy - terms of use