E46 BMW Social Directory E46 FAQ 3-Series Discussion Forums BMW Photo Gallery BMW 3-Series Technical Information E46 Fanatics - The Ultimate BMW Resource BMW Vendors General E46 Forum The Tire Rack's Tire Wheel Forum Forced Induction Forum The Off-Topic The E46 BMW Showroom For Sale, For Trade or Wanting to Buy

Welcome to the E46Fanatics forums. E46Fanatics is the premiere website for BMW 3 series owners around the world with interactive forums, a geographical enthusiast directory, photo galleries, and technical information for BMW enthusiasts.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us.

Go Back   E46Fanatics > Tuning & Tech > Bavarian Soundwerks' Mobile Electronics Forum

Bavarian Soundwerks' Mobile Electronics Forum
Have all your A/V and electronics questions answered here. Ipods, A/V, Radar Detectors Oh My!
Sponsored by Bavarian Soundwerks

 
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 09-28-2012, 04:35 PM   #1
BeeziesBimmer
Registered User
 
Join Date: Oct 2011
Location: Indianapolis
Posts: 28
My Ride: 2001 BMW 330ci
Question Electrical problems with JL setup

I have an '01 330ci that just turned 150k; i just put my amp/sub setup in two weeks ago. It's a JL 1000.1 v2 amp and a 13.5" W7 - of course i got the usual but slight light dimming after hooking it up but last saturday on my way home at 2am i hit a huge bassline and both my low beam headlights blew at the same time. I was worried but made it home with my brights on. I replaced the low beams, it was the bulbs and not a deeper electrical issue. Anybody else experienced this? should i upgrade my alternator? or possibly invest in a 5 farad cap say by alumapro? Sorry if repost, i searched for a bit before i let this fly. Any help greatly appreciated as i've taken the setup out for now and having no bass sucks....
__________________


'01 330CI 5-Speed
158k
M Sport package
BeeziesBimmer is offline   Reply With Quote
Ads by Google

Guests, get your FREE E46Fanatics.com membership to remove this ad.
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Censor is ON





All times are GMT -5. The time now is 11:22 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
(c) 1999 - 2011 performanceIX Inc - privacy policy - terms of use