E46 BMW Social Directory E46 FAQ 3-Series Discussion Forums BMW Photo Gallery BMW 3-Series Technical Information E46 Fanatics - The Ultimate BMW Resource BMW Vendors General E46 Forum The Tire Rack's Tire Wheel Forum Forced Induction Forum The Off-Topic The E46 BMW Showroom For Sale, For Trade or Wanting to Buy

Welcome to the E46Fanatics forums. E46Fanatics is the premiere website for BMW 3 series owners around the world with interactive forums, a geographical enthusiast directory, photo galleries, and technical information for BMW enthusiasts.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us.

Go Back   E46Fanatics > E46 BMW > General E46 Forum

General E46 Forum
This is the place to get answers, opinions and everything you need related to your E46 (sedan, coupe, convertible and wagon) BMW!

 
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 12-03-2012, 11:33 AM   #1
Bmwefoursix
Registered User
 
Join Date: Dec 2012
Location: Tampa
Posts: 40
My Ride: 2005 bmw 325i
Exclamation Need help bmw 325i

First time posting, but I'm always looking. I have a 2005 bmw 325i that has the codes p0171&p0174 I've looked into this problem for several months now to find what I thought was a solution. When the codes first appeared I checked for vaccum leaked and added a fuel injector cleaner, I reset the codes every time to see how long it takes them to come back (80miles) I have cleaned the "maf sensor" and also checked the disa valve that everyone has problems with mine was perfect, took it to a Andy shop checked for vaccum leaks again and found nothing, told me might be the 02 sensors because of my loss in torque, changed 02 sensors and problem still there , so I decided to change where I go for gas,Gng to chevron now and it went three days over 300 miles with no codes, now I'm confused what the problem could be ,thought bad gas but it comes back after some days with good gas. Some help would be nice . I don't want to take it to the bmw shop unless it starts effecting the engine too much. No real bad problem a little sluggish and rough engine idle when service engine light is on
Bmwefoursix is offline   Reply With Quote
Ads by Google

Guests, get your FREE E46Fanatics.com membership to remove this ad.
 

Tags
bmw, bmw problems, engine, p0171, p0174

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Censor is ON





All times are GMT -5. The time now is 09:45 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
(c) 1999 - 2011 performanceIX Inc - privacy policy - terms of use