E46 BMW Social Directory E46 FAQ 3-Series Discussion Forums BMW Photo Gallery BMW 3-Series Technical Information E46 Fanatics - The Ultimate BMW Resource BMW Vendors General E46 Forum The Tire Rack's Tire Wheel Forum Forced Induction Forum The Off-Topic The E46 BMW Showroom For Sale, For Trade or Wanting to Buy

Welcome to the E46Fanatics forums. E46Fanatics is the premiere website for BMW 3 series owners around the world with interactive forums, a geographical enthusiast directory, photo galleries, and technical information for BMW enthusiasts.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us.

Go Back   E46Fanatics > Everything Else > Site Feedback/Questions/Suggestions

Site Feedback/Questions/Suggestions
Do you have feedback/questions/ideas/suggestions about the site? Post them here.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 12-08-2012, 08:21 PM   #1
briangl92
Registered User
 
Join Date: Apr 2010
Location: Scotts Valley
Posts: 9,515
My Ride: A08 ZSP ZPP SULEV
Notification won't clear

Any idea on how to remedy this? It keeps saying that I have an unread visitor message and won't clear the notification no matter how many times I view my visitor messages or click the notification link.
briangl92 is offline   Reply With Quote
Ads by Google

Guests, get your FREE E46Fanatics.com membership to remove this ad.
Old 12-08-2012, 09:37 PM   #2
briangl92
Registered User
 
Join Date: Apr 2010
Location: Scotts Valley
Posts: 9,515
My Ride: A08 ZSP ZPP SULEV
Thank you to whoever fixed it!
briangl92 is offline   Reply With Quote
Old 12-10-2012, 12:10 PM   #3
tim330i
Owner/Admin
 
tim330i's Avatar
 
Join Date: Dec 1969
Location: Boston
Posts: 11,287
My Ride: 03 Ti Silver M3
It was probably a glitch as a result of the server move over the weekend. The forum has a few clean up scripts, one of those probably resolved it. But I'll be happy to take the credit none the less

Happy holidays,
TIm
tim330i is offline   Reply With Quote
Old 12-10-2012, 01:39 PM   #4
briangl92
Registered User
 
Join Date: Apr 2010
Location: Scotts Valley
Posts: 9,515
My Ride: A08 ZSP ZPP SULEV
Quote:
Originally Posted by tim330i View Post
It was probably a glitch as a result of the server move over the weekend. The forum has a few clean up scripts, one of those probably resolved it. But I'll be happy to take the credit none the less

Happy holidays,
TIm
It had been like that for two weeks before I posted this thread - so before you the work on the servers. Thanks Tim

Happy holidays to you too!
briangl92 is offline   Reply With Quote
Old 12-12-2012, 10:49 AM   #5
tim330i
Owner/Admin
 
tim330i's Avatar
 
Join Date: Dec 1969
Location: Boston
Posts: 11,287
My Ride: 03 Ti Silver M3
Hmm, well whatever the problem was I'm still taking credit for fixing it

Tim
tim330i is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Censor is ON





All times are GMT -5. The time now is 12:53 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
(c) 1999 - 2011 performanceIX Inc - privacy policy - terms of use