E46 BMW Social Directory E46 FAQ 3-Series Discussion Forums BMW Photo Gallery BMW 3-Series Technical Information E46 Fanatics - The Ultimate BMW Resource BMW Vendors General E46 Forum The Tire Rack's Tire Wheel Forum Forced Induction Forum The Off-Topic The E46 BMW Showroom For Sale, For Trade or Wanting to Buy

Welcome to the E46Fanatics forums. E46Fanatics is the premiere website for BMW 3 series owners around the world with interactive forums, a geographical enthusiast directory, photo galleries, and technical information for BMW enthusiasts.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us.

Go Back   E46Fanatics > BMW Regional Forums > Regional Forums > UK

UK
Have you seen another BMW while driving around in your area? Find other members from your area in the E46Fanatics Garage HERE

If you don't have your garage setup, sign up today HERE

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Old 01-04-2013, 09:42 AM   #1
Eleme3804
Registered User
 
Join Date: Jan 2013
Location: Kidderminster
Posts: 5
My Ride: 325ci
No start

My 325ci (yr 2000) fails to start" battery is fine,got plenty of fuel, fuel pump is priming, the car turns over but won't fire??? ( although it is trying every so often ) any known quick fixes or possibilities

All suggestions welcome
Eleme3804 is offline   Reply With Quote
Ads by Google

Guests, get your FREE E46Fanatics.com membership to remove this ad.
Old 08-19-2013, 11:00 AM   #2
328iM52
Registered User
 
Join Date: Jul 2013
Location: Cardiff
Posts: 14
My Ride: 2000 328i tiptronic
I recently had a similar issue - my problem was the crank sensor, infact thats a lie.... my PROBLEMS turned out to be crank sensor fail, cam sensor fail and now it looks like fuel pump fail!! all in 4 days.

The issue you have is that it could be fuel delivery related also which opens up another can of worms. I am lucky i have managed to diagnose the issue quite quickly although saying that, I won't know if shes cured until tomorrow......

Whats the milage?? Mines a '00 328i tiptronic, still just under 140k
328iM52 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Censor is ON





All times are GMT -5. The time now is 03:25 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
(c) 1999 - 2011 performanceIX Inc - privacy policy - terms of use