E46 BMW Social Directory E46 FAQ 3-Series Discussion Forums BMW Photo Gallery BMW 3-Series Technical Information E46 Fanatics - The Ultimate BMW Resource BMW Vendors General E46 Forum The Tire Rack's Tire Wheel Forum Forced Induction Forum The Off-Topic The E46 BMW Showroom For Sale, For Trade or Wanting to Buy

Welcome to the E46Fanatics forums. E46Fanatics is the premiere website for BMW 3 series owners around the world with interactive forums, a geographical enthusiast directory, photo galleries, and technical information for BMW enthusiasts.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us.

Go Back   E46Fanatics > E46 BMW > General E46 Forum

General E46 Forum
This is the place to get answers, opinions and everything you need related to your E46 (sedan, coupe, convertible and wagon) BMW!

 
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 01-10-2013, 11:28 PM   #19
HallisterJ1
Registered User
 
Join Date: Feb 2012
Location: San Diego, CA
Posts: 326
My Ride: 2001 325i, 2003 M3
Quote:
Originally Posted by dmax View Post
...and if it's not the exhaust flap, then I'm betting on battery.

Say you have a known low battery...drive it a bit to the store. Start it up...taking the last little bit of reserve the car has...and maybe your battery is low because the alt is delivering weaker voltage.

Do a cluster test (#9) for voltage both off and on. Check bat connections, grounds...
Going to get a battery in the morning, nothing worked. Boots are all well connected, still brand new. ICV was clicking normally as it should, MAF re-cleaned...

I get it WORST when I'm on the freeway and it comes to dead stop in heavy traffic and I'm going 1-4mph, and then it'll start shaking and eventually get so bad the car sounds like its housing a jet engine, but it'll never stall or give me RPM problems, and it seems to go away once I drive off and maintain 60mph+ for a while.

As for the exhaust problem...would getting a new exhaust fix this problem? I was looking at getting one anyway.
__________________
HallisterJ1 is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Censor is ON





All times are GMT -5. The time now is 05:30 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
(c) 1999 - 2011 performanceIX Inc - privacy policy - terms of use