E46 BMW Social Directory E46 FAQ 3-Series Discussion Forums BMW Photo Gallery BMW 3-Series Technical Information E46 Fanatics - The Ultimate BMW Resource BMW Vendors General E46 Forum The Tire Rack's Tire Wheel Forum Forced Induction Forum The Off-Topic The E46 BMW Showroom For Sale, For Trade or Wanting to Buy

Welcome to the E46Fanatics forums. E46Fanatics is the premiere website for BMW 3 series owners around the world with interactive forums, a geographical enthusiast directory, photo galleries, and technical information for BMW enthusiasts.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us.

Go Back   E46Fanatics > Tuning & Tech > Bavarian Soundwerks' Mobile Electronics Forum

Bavarian Soundwerks' Mobile Electronics Forum
Have all your A/V and electronics questions answered here. Ipods, A/V, Radar Detectors Oh My!
Sponsored by Bavarian Soundwerks

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rating: Thread Rating: 58 votes, 5.00 average. Display Modes
Old 12-01-2012, 07:02 AM   #781
dayusmc
Registered User
 
Join Date: May 2011
Location: Hillsborough, NJ
Posts: 175
My Ride: 01 325ci & 06 325ci
I was able to get igo to stop having out of memory issues on my D90, here is what I did...
I turned off the 3D map veiw and put.it to 2D, I turned off all those extra tjings that show up on the.map- gas stations, air ports, poi, ect... It seems there was just to much stuff trying to load. My suggestion to anyone having this out of memory issue is to turn ALL the extra stuff off, see if it works without freezing. If it does, start turning back on only the things you really want... Hope this helps!

Kyle
dayusmc is offline   Reply With Quote
Old 01-05-2013, 07:07 AM   #782
Alpine
Registered User
 
Join Date: Apr 2004
Location: Brisbane, Australia
Posts: 442
My Ride: 2002 E46 BMW 330Ci
Quote:
Originally Posted by jeffb325@DynavinSolutions View Post
It is the "Navi Sound" setting in the radio menu.
I tried this out but when it is enabled, the navi voice is very soft compared to radio/USB, etc. With this disabled, the nave voice is the same volume as the radio/USB, etc. Is there a way to resolve this, to equalize the volume when navi sound is enabled? Cheers...
__________________
Alpine is offline   Reply With Quote
Old 01-13-2013, 06:32 AM   #783
bin01123
Registered User
 
Join Date: Mar 2011
Location: Atlanta, GA
Posts: 8
My Ride: 2001 540i
Anyone have updated maps?
bin01123 is offline   Reply With Quote
Old 01-29-2013, 11:56 PM   #784
aznbeayst
Registered User
 
Join Date: Oct 2008
Location: Los Angeles / Atlantic City
Posts: 120
My Ride: TiAg M3 Vert
Send a message via AIM to aznbeayst
ya bump anything new for us old v5 owners =(
__________________
GOODBYE: turbo RSX... HELLO: M3!
aznbeayst is offline   Reply With Quote
Old 01-31-2013, 05:59 AM   #785
reshizzo
Registered User
 
Join Date: Jan 2013
Location: Romania
Posts: 2
My Ride: Subaru Impreza
hello,

i have the dynavin and want to start iGO but i get dont start it because of following error

DATABASE CANNOT BE FOUND

i have tried everything but i wont start

any ideas? SYS.txt i got it, changed it to

[folders]
app="StorageCard/iGO"

but same error

please help
reshizzo is offline   Reply With Quote
Old 03-16-2013, 01:22 AM   #786
bin01123
Registered User
 
Join Date: Mar 2011
Location: Atlanta, GA
Posts: 8
My Ride: 2001 540i
Quote:
Originally Posted by aznbeayst View Post
ya bump anything new for us old v5 owners =(
Bad news. I found out there is no map update for us

Sent from my HTC VLE_U using Bimmer App
bin01123 is offline   Reply With Quote
Old 01-06-2014, 06:13 PM   #787
rocksonrocks
Registered User
 
Join Date: Dec 2013
Location: Montreal
Posts: 44
My Ride: 325i
I have Igo Primo 2.4 installed and have 2 issues. The clock is not correct. I can't seem to find anywhere to set it or my time zone. Is this automatic? Also in the manuals I've seen it says current time should be displayed in top left when in map view. I don't have that. Is there a setting for this.

Guidance voice is very low on my Eonon D5150. There are limited settings in the D5150 and I think I have them set to the maximum. Is there any adjustment in Igo for this?

Other than this the software seeems to work great.
rocksonrocks is offline   Reply With Quote
Old 01-06-2014, 07:23 PM   #788
TR4G-
Registered User
 
Join Date: Nov 2010
Location: Baltimore
Posts: 1,134
My Ride: '01 325xi
Quote:
Originally Posted by rocksonrocks View Post
I have Igo Primo 2.4 installed and have 2 issues. The clock is not correct. I can't seem to find anywhere to set it or my time zone. Is this automatic? Also in the manuals I've seen it says current time should be displayed in top left when in map view. I don't have that. Is there a setting for this.

Guidance voice is very low on my Eonon D5150. There are limited settings in the D5150 and I think I have them set to the maximum. Is there any adjustment in Igo for this?

Other than this the software seeems to work great.
where did you get your maps? I have everything up and running but the maps

EDIT: for those interested here is a great source of maps: iGO Maps Alot of the links are dead, but you can find some that work. I ended up using a torrent of the 2012.Q4s b/c I dont feel like spending days downloading via file hosts....
__________________

Last edited by TR4G-; 01-06-2014 at 10:53 PM.
TR4G- is offline   Reply With Quote
Old 01-18-2014, 04:17 PM   #789
rocksonrocks
Registered User
 
Join Date: Dec 2013
Location: Montreal
Posts: 44
My Ride: 325i
Help my menu's gone

I turned the Nav Menu off in the settings so when I start nav it goes straight to the map. Well, now I don't know how to get it back including the settings menu. Can anyone help with this ? Searched many forums and the manual and can't find any inof on this?
rocksonrocks is offline   Reply With Quote
Old 03-23-2014, 08:35 PM   #790
Rezist09
Registered User
 
Join Date: Aug 2012
Location: Lancaster
Posts: 277
My Ride: 325i sedan
where to get igo primo 2.4
Rezist09 is offline   Reply With Quote
Old 05-29-2014, 08:49 AM   #791
redde44bimmer
Registered User
 
Join Date: Nov 2012
Location: Moreno Valley, California
Posts: 15
My Ride: 2004 Bmw 325ci
Quote:
Originally Posted by TR4G- View Post
where did you get your maps? I have everything up and running but the maps

EDIT: for those interested here is a great source of maps: iGO Maps Alot of the links are dead, but you can find some that work. I ended up using a torrent of the 2012.Q4s b/c I dont feel like spending days downloading via file hosts....

I'm in the same boat, am able to run the program but don't have GPS SIGNAL and maps. Any help would be great.


Sent from BimmerApp mobile app
redde44bimmer is offline   Reply With Quote
Old 05-29-2014, 08:55 AM   #792
redde44bimmer
Registered User
 
Join Date: Nov 2012
Location: Moreno Valley, California
Posts: 15
My Ride: 2004 Bmw 325ci
Quote:
Originally Posted by redde44bimmer View Post
I'm in the same boat, am able to run the program but don't have GPS SIGNAL and maps. Any help would be great.


Sent from BimmerApp mobile app

My real issue is that I've downloaded the maps but not sure in how to put the file path. Any help or tutorial would be great.


Sent from BimmerApp mobile app
redde44bimmer is offline   Reply With Quote
Old 05-29-2014, 05:37 PM   #793
rocksonrocks
Registered User
 
Join Date: Dec 2013
Location: Montreal
Posts: 44
My Ride: 325i
Quote:
Originally Posted by rocksonrocks View Post
I turned the Nav Menu off in the settings so when I start nav it goes straight to the map. Well, now I don't know how to get it back including the settings menu. Can anyone help with this ? Searched many forums and the manual and can't find any inof on this?
Had the same problem. Eventually found a manual online that helped. I think you have to do a long press on the screen. Maybe in one of the corners. Then of course you have to go into the tools/settings to change it if you want. Sorry I can't help more than that.
rocksonrocks is offline   Reply With Quote
Old 06-22-2014, 07:47 AM   #794
timmyy34
Registered User
 
Join Date: Jun 2014
Location: Uk
Posts: 1
My Ride: M3
Igo Primo

Hi Guys
Can anyone please help. I have just go a gps with igo primo installed it works fine but I am unable to get road and street names announced. I have downloaded new voice files and modified my sys.dat file but no luck
I would much appreciate any help
Many Thinks
timmyy34 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Censor is ON





All times are GMT -5. The time now is 08:55 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
(c) 1999 - 2011 performanceIX Inc - privacy policy - terms of use