E46 BMW Social Directory E46 FAQ 3-Series Discussion Forums BMW Photo Gallery BMW 3-Series Technical Information E46 Fanatics - The Ultimate BMW Resource BMW Vendors General E46 Forum The Tire Rack's Tire Wheel Forum Forced Induction Forum The Off-Topic The E46 BMW Showroom For Sale, For Trade or Wanting to Buy

Welcome to the E46Fanatics forums. E46Fanatics is the premiere website for BMW 3 series owners around the world with interactive forums, a geographical enthusiast directory, photo galleries, and technical information for BMW enthusiasts.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us.

Go Back   E46Fanatics > Tuning & Tech > Lighting Forum

Lighting Forum
Angel Eyes, DDEs, lighted rings, Clear Turn Signals, LEDs, Xenon, HID, or Bi-Xenon. If it lights up and you want to discuss it, post here!

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Old 01-25-2013, 01:24 AM   #1
miscexpense
Registered User
 
Join Date: Nov 2012
Location: Birmingham
Posts: 4
My Ride: E92 M3, E46 5MT
HELP! with Depo problem

Ok I always thought of my self as marganily intelegent but now I feel like a frusterated moron.
Here is the back story:
I bought a set Depo P46 with halogen angel eyes. I went with halogen so to keep witht the darker theme. the lights went in with a breeze. When it cam time to use the harness for the angel eyes nothing seems to be right. there is a matching plug like the rest of the bulbs but no plug on the harness. So i thought no big deal pull pins out of plug and slide them in to harness ends. I then ran the harness to the power supply and put one trigger in to the ecm box connecting it to (red/white/yellow tracer). the lights will not power on. Is ther any one out ther who can help me. I wired up the lights to the parking lights to test them and they work so I know it is not within the light itself. I can't contact the company I ordered them from because I am very unhappy with their service, and communication, I could email them but it took a week for them to get back to me as to why they had not sent out the lights after a week of me ordering them. I saw on their web site the harness they sell which I assume is the same one they sent me with the lights says the relay is for ccfl, and led but does not mention Halogen. (Did I get the wrong harness)

If there is anyone who can help me I am at my witts end with these things because I know it can not be this hard, and I do not want to connect them to the park lights and have them blink when I hit the turn signal.
miscexpense is offline   Reply With Quote
Ads by Google

Guests, get your FREE E46Fanatics.com membership to remove this ad.
Old 01-25-2013, 08:08 AM   #2
WDE46
Registered User
 
Join Date: Sep 2012
Location: Virgo Supercluster
Posts: 8,733
My Ride: 2004 330Ci OBM
Quote:
Originally Posted by miscexpense View Post
Ok I always thought of my self as marganily intelegent but now I feel like a frusterated moron.
WDE46 is offline   Reply With Quote
Old 01-25-2013, 08:12 AM   #3
wasp9166
ima touching member
 
wasp9166's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: straight out da bronx
Posts: 5,158
My Ride: 04 330i jet black
Send a message via Yahoo to wasp9166
where did you get the lights? and who wont get back to you for more than a week?
__________________

"if polarity comes from protons, does morality come from morons?"

Quote:
Originally Posted by russ330 View Post
"Mommy and Daddy are getting a divorce now because wasp9166 had to piitb with Mom."

Last edited by wasp9166; 01-25-2013 at 08:13 AM.
wasp9166 is offline   Reply With Quote
Old 01-25-2013, 10:04 AM   #4
miscexpense
Registered User
 
Join Date: Nov 2012
Location: Birmingham
Posts: 4
My Ride: E92 M3, E46 5MT
Quote:
Originally Posted by WDE46 View Post
It also looks as though at 2:30 in the morning my typing/spelling skills are a little off.

Last edited by miscexpense; 01-26-2013 at 12:25 AM.
miscexpense is offline   Reply With Quote
Old 01-26-2013, 12:32 AM   #5
miscexpense
Registered User
 
Join Date: Nov 2012
Location: Birmingham
Posts: 4
My Ride: E92 M3, E46 5MT
I worked a little more on the daily this evening and have come to the conclusion the harness it's self is not letting power through. Maybe the relay? If any has done an install on there's I would like to know how your experience was.
miscexpense is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Censor is ON





All times are GMT -5. The time now is 05:26 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
(c) 1999 - 2011 performanceIX Inc - privacy policy - terms of use