E46 BMW Social Directory E46 FAQ 3-Series Discussion Forums BMW Photo Gallery BMW 3-Series Technical Information E46 Fanatics - The Ultimate BMW Resource BMW Vendors General E46 Forum The Tire Rack's Tire Wheel Forum Forced Induction Forum The Off-Topic The E46 BMW Showroom For Sale, For Trade or Wanting to Buy

Welcome to the E46Fanatics forums. E46Fanatics is the premiere website for BMW 3 series owners around the world with interactive forums, a geographical enthusiast directory, photo galleries, and technical information for BMW enthusiasts.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us.

Go Back   E46Fanatics > E46 BMW > ///M3 Forum

///M3 Forum
The BMW E46 ///M3 is the M version E46 and puts out an amazing 333 HP and 262 lb-ft of torque at stock specs! There are an amazing amount of modifications for both the coupe and convertible models so read up and get started modifying your cars today!

 
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 02-03-2013, 05:28 PM   #1
demolanike
Registered User
 
Join Date: Jan 2013
Location: baltimore
Posts: 3
My Ride: bmw
Instrument cluster problem

I WAS DRIVING MY 2003 BMW 330i TODAY AND ALL OF A SUDDEN THE BRAKE AND ABS LIGHTS ON THE CLUSTER CAME ON. I SWITCHED OFF THE ENGINE AND SWITCHED IT BACK ON, THOSE TWO INDICATOR LIGHTS WENT OFF AND AFTER SOME ,MINUTES IT CAME BACK ON AGAIN. CHECKED THE BRAKE OIL, BRAKE PADS EVERYTHING LOOKS FINE. SOMETIMES THE TWO INDICATOR LIGHTS WILL CHANGE FROM RED TO YELLOW. NOW AS I WAS COMMING BACK ON MY JOURNEY. THE ODOMETER GAUGE AND THE FUEL ECONOMY GAUGE STARTED ACTING ERRATIC AND AFTER SOME TIME ALSO STOPPED WORKING. WE HAD A SNOW STORM YESTERDAY AND IT ALSO RAINED ALSO. COULD IT BE BECAUSE OF THIS OR SOMETHING ELSE. I CHECKED THE FUSES CONTROLLING THE INSTRUMENT CLUSTER, ALL THREE FUSES ARE FINE. WHAT DO I DO? DOES ANYONE HAVE THE ANSWER?
demolanike is offline   Reply With Quote
Ads by Google

Guests, get your FREE E46Fanatics.com membership to remove this ad.
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Censor is ON





All times are GMT -5. The time now is 11:23 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
(c) 1999 - 2011 performanceIX Inc - privacy policy - terms of use