E46 BMW Social Directory E46 FAQ 3-Series Discussion Forums BMW Photo Gallery BMW 3-Series Technical Information E46 Fanatics - The Ultimate BMW Resource BMW Vendors General E46 Forum The Tire Rack's Tire Wheel Forum Forced Induction Forum The Off-Topic The E46 BMW Showroom For Sale, For Trade or Wanting to Buy

Welcome to the E46Fanatics forums. E46Fanatics is the premiere website for BMW 3 series owners around the world with interactive forums, a geographical enthusiast directory, photo galleries, and technical information for BMW enthusiasts.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us.

Go Back   E46Fanatics > Tuning & Tech > Bavarian Soundwerks' Mobile Electronics Forum

Bavarian Soundwerks' Mobile Electronics Forum
Have all your A/V and electronics questions answered here. Ipods, A/V, Radar Detectors Oh My!
Sponsored by Bavarian Soundwerks

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Old 04-13-2013, 01:40 AM   #1
Ramseyd
Registered User
 
Join Date: Oct 2012
Location: PA
Posts: 144
My Ride: Bmw e46 M3
What happened?

I have the business unit in my e46 m3 and i have a ipod cord i guess coming from the head unit and it runs out below the unit. Anyway it worked fine for about 2 weeks and just today i plugged up my ipod and nothing.... :/ what could be wrong?
__________________
Ramseyd is offline   Reply With Quote
Ads by Google

Guests, get your FREE E46Fanatics.com membership to remove this ad.
Old 04-13-2013, 01:35 PM   #2
haurelio
Registered User
 
Join Date: Apr 2008
Location: New Jersey
Posts: 1,028
My Ride: 2001 bmw 325i
check connections first, check settings
__________________
Contact me if you need to unlock your phone.

Also can code your car
haurelio is offline   Reply With Quote
Old 04-13-2013, 01:42 PM   #3
Ramseyd
Registered User
 
Join Date: Oct 2012
Location: PA
Posts: 144
My Ride: Bmw e46 M3
Quote:
Originally Posted by haurelio View Post
check connections first, check settings
Like take the tray out?
__________________
Ramseyd is offline   Reply With Quote
Old 04-19-2013, 06:14 PM   #4
Jeremy Bavsound
Sponsor
 
Join Date: Jul 2012
Location: Atlanta, GA
Posts: 109
My Ride: Bavsound
Tracing the cable back to see where it is connected to verify there is still a firm connections would be the first step, and from there you can see exactly what is going on!
__________________
Jeremy Whittle
jeremyw@bavsound.com

Bavsound | Audio Solutions for YOUR BMW
www.bavsound.com | 404.381.1800


Jeremy Bavsound is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Censor is ON





All times are GMT -5. The time now is 06:08 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
(c) 1999 - 2011 performanceIX Inc - privacy policy - terms of use