E46 BMW Social Directory E46 FAQ 3-Series Discussion Forums BMW Photo Gallery BMW 3-Series Technical Information E46 Fanatics - The Ultimate BMW Resource BMW Vendors General E46 Forum The Tire Rack's Tire Wheel Forum Forced Induction Forum The Off-Topic The E46 BMW Showroom For Sale, For Trade or Wanting to Buy

Welcome to the E46Fanatics forums. E46Fanatics is the premiere website for BMW 3 series owners around the world with interactive forums, a geographical enthusiast directory, photo galleries, and technical information for BMW enthusiasts.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us.

Go Back   E46Fanatics > Tuning & Tech > Bavarian Soundwerks' Mobile Electronics Forum

Bavarian Soundwerks' Mobile Electronics Forum
Have all your A/V and electronics questions answered here. Ipods, A/V, Radar Detectors Oh My!
Sponsored by Bavarian Soundwerks

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rating: Thread Rating: 1 votes, 5.00 average. Display Modes
Old 11-03-2013, 09:56 AM   #1
pwhall0517
Registered User
 
Join Date: Oct 2013
Location: Tennessee
Posts: 9
My Ride: 2000 323i
2000 323i speakers help

Ok let me start off with new to the forum so forgive me if this may have already been posted ... I bought a 323i from someone that was fixing it up ... He only had the back two woofer speakers hooked up ... So I go through with a ohms reader and test the other speakers and they all seem to be working ( right front tweeter, and both rear mids in the doors ) ... I still haven't replaced the left and right front bottom (low) speakers ... But the left front tweeter and left and right front mids don't seem to be getting any power through the wires any ideas or suggestions if it could be a bad connection to the radio or to the amp in the back of the car .... Factory blaupunkt head unit and factory alpine amp in the trunk

Sent from my ADR6410LVW using BimmerApp mobile app
pwhall0517 is offline   Reply With Quote
Ads by Google

Guests, get your FREE E46Fanatics.com membership to remove this ad.
Old 11-08-2013, 12:26 AM   #2
Jeremy Bavsound
Sponsor
 
Join Date: Jul 2012
Location: Atlanta, GA
Posts: 109
My Ride: Bavsound
Without looking over the car it is hard to say exactly what has happened, but it is likely a failing amplifier (not unheard of on these cars) or cut wiring somewhere in between. I would lean more towards wiring issues however given what you had found so far!
__________________
Jeremy Whittle
jeremyw@bavsound.com

Bavsound | Audio Solutions for YOUR BMW
www.bavsound.com | 404.381.1800


Jeremy Bavsound is offline   Reply With Quote
Old 11-08-2013, 12:37 PM   #3
pwhall0517
Registered User
 
Join Date: Oct 2013
Location: Tennessee
Posts: 9
My Ride: 2000 323i
Re: 2000 323i speakers help

So would you think rewiring those few speakers I can't get to work and putting on a seperate amp or test the current amp to see if I can find the faulty area

Sent from my ADR6410LVW using BimmerApp mobile app
pwhall0517 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Censor is ON





All times are GMT -5. The time now is 01:53 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
(c) 1999 - 2011 performanceIX Inc - privacy policy - terms of use