E46 BMW Social Directory E46 FAQ 3-Series Discussion Forums BMW Photo Gallery BMW 3-Series Technical Information E46 Fanatics - The Ultimate BMW Resource BMW Vendors General E46 Forum The Tire Rack's Tire Wheel Forum Forced Induction Forum The Off-Topic The E46 BMW Showroom For Sale, For Trade or Wanting to Buy

Welcome to the E46Fanatics forums. E46Fanatics is the premiere website for BMW 3 series owners around the world with interactive forums, a geographical enthusiast directory, photo galleries, and technical information for BMW enthusiasts.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us.

Go Back   E46Fanatics > E46 BMW > The Showroom

The Showroom
This is the place to show off your BMW to other members of the community. Post pictures and videos of your car and the modifications you have done to it. If you need a picture of something on a coupe, sedan, convertible or touring you will probably find it here!

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Old 11-17-2013, 08:54 AM   #1
Bm1956
Registered User
 
Join Date: Aug 2012
Location: Uk
Posts: 5
My Ride: S54 e30
E30 m3 smg

Hi to you

I've just fitted engine an E46 M3 SMG engine and gearbox transplant in to an E30 M3 this car is not finished yet. I've come across a problem and I was just wondering if some one may have some idea on this the fault it's to do with the hydraulic pump and the DSC unit. I do have and work is doors open pump work. Ignition on pump works switch ignition off and when pressure has drop off pump switches on. So the system is working ok until I press the brake pedal to start the engine and at that point I don't get the pump to come in until the ignition is switched off? I don't have to start it up just press the brake? the other problem I have is the DSC unit I've changed it to the mk60 as it was the mk20 system that was fitted but I'm unable to code the mk60 unit it keeps coming up with code 802 the unit incompatible for this car I've checked and checked the wiring but unable to see where I've gone wrong. I also have changed all the ecu and still the same I fill that itís to do with the DSC not being coded? Or something is just not right I'm at a loss and its doing my head in I need some help please

BM1956
Bm1956 is offline   Reply With Quote
Ads by Google

Guests, get your FREE E46Fanatics.com membership to remove this ad.
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Censor is ON





All times are GMT -5. The time now is 06:46 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
(c) 1999 - 2011 performanceIX Inc - privacy policy - terms of use