E46 BMW Social Directory E46 FAQ 3-Series Discussion Forums BMW Photo Gallery BMW 3-Series Technical Information E46 Fanatics - The Ultimate BMW Resource BMW Vendors General E46 Forum The Tire Rack's Tire Wheel Forum Forced Induction Forum The Off-Topic The E46 BMW Showroom For Sale, For Trade or Wanting to Buy

Welcome to the E46Fanatics forums. E46Fanatics is the premiere website for BMW 3 series owners around the world with interactive forums, a geographical enthusiast directory, photo galleries, and technical information for BMW enthusiasts.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us.

Go Back   E46Fanatics > Everything Else > Site Feedback/Questions/Suggestions

Site Feedback/Questions/Suggestions
Do you have feedback/questions/ideas/suggestions about the site? Post them here.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 06-15-2014, 10:17 AM   #1
nyogi116
Registered User
 
Join Date: Nov 2013
Location: Northern NJ
Posts: 6
My Ride: 02 330Ci
Post being denied?? [Resolved]

After months of scowering many threads on many sites, I finally found a thread closely related to my issue. Unfortunately, the thread has had no activity for a few years now.

So, I added a reply in that thread, posting my issue, and asking if anyone with similar symptoms found a solution to the problem, since none was posted.

My original attempt was 48 hours ago. 24 hours after my original attempt, and not seeing my post, I retried the reply again. A few hours later, still seeing nothing, I PM'ed an administrator, in an attempt to be discreet.

Now, 24 hours after my second attempt and, less a few hours, after my PM, I'm on here trying to find an answer as to why my reply has not been posted.

According to my understanding of the rules, my reply is legal and within the rules.

I have not received any explanation as to if my reply was denied, and I understand that I am not entitled to one, but If it was denied, I would like to know why, possibly in a PM, since I don't believe I am breaking any posting rules.

Last edited by nyogi116; 06-18-2014 at 05:02 PM.
nyogi116 is offline   Reply With Quote
Ads by Google

Guests, get your FREE E46Fanatics.com membership to remove this ad.
Old 06-16-2014, 03:41 AM   #2
CortinaD
Registered User
 
Join Date: Jan 2005
Location: Australia
Posts: 10,100
My Ride: lots
Can you put a link the thread here please?
CortinaD is offline   Reply With Quote
Old 06-16-2014, 10:12 AM   #3
nyogi116
Registered User
 
Join Date: Nov 2013
Location: Northern NJ
Posts: 6
My Ride: 02 330Ci
Car runs great but stuck in limp mode_nr_
nyogi116 is offline   Reply With Quote
Old 06-16-2014, 05:46 PM   #4
nyogi116
Registered User
 
Join Date: Nov 2013
Location: Northern NJ
Posts: 6
My Ride: 02 330Ci
Car Runs great but stuck in limp mode

(2nd Attempt)_nr_
nyogi116 is offline   Reply With Quote
Old 06-18-2014, 12:59 PM   #5
tim330i
Owner/Admin
 
tim330i's Avatar
 
Join Date: Dec 1969
Location: Boston
Posts: 11,165
My Ride: 03 Ti Silver M3
New user posts with links are often flagged by our spam filters for review. You were posting over the weekend, we try to stay up on things over the weekend but have lives just like you. Who did you PM about this?

Tim
tim330i is online now   Reply With Quote
Old 06-18-2014, 05:01 PM   #6
nyogi116
Registered User
 
Join Date: Nov 2013
Location: Northern NJ
Posts: 6
My Ride: 02 330Ci
I PM'ed Clem. I'm not sure how moderating works on this site, I couldnt find specific moderators for specific sections of the Forums, so I kinda just picked one. Either way, the posts are up now, I just didnt expect it to take 3-4 days.

I understand that my message was flagged. I'm not 100% on how moderating works either, I just saw other replys being posted in the same section as my reply, but mine was not showing up, which is why I thought there may have been an issue.

Needless to say, all seems fine now.

And I know that moderators have lives and are not on here 24/7, I'm not expecting them to be, but like I said, I just wasnt expecting to wait so long for my reply to show up. I guess, because it was my first post on here, and because it had a link, I just had to wait a little longer for someone to look over my post. No harm, no foul.
nyogi116 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Censor is ON





All times are GMT -5. The time now is 02:45 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
(c) 1999 - 2011 performanceIX Inc - privacy policy - terms of use