E46 BMW Social Directory E46 FAQ 3-Series Discussion Forums BMW Photo Gallery BMW 3-Series Technical Information E46 Fanatics - The Ultimate BMW Resource BMW Vendors General E46 Forum The Tire Rack's Tire Wheel Forum Forced Induction Forum The Off-Topic The E46 BMW Showroom For Sale, For Trade or Wanting to Buy

Welcome to the E46Fanatics forums. E46Fanatics is the premiere website for BMW 3 series owners around the world with interactive forums, a geographical enthusiast directory, photo galleries, and technical information for BMW enthusiasts.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us.

Go Back   E46Fanatics > Tuning & Tech > Lighting Forum

Lighting Forum
Angel Eyes, DDEs, lighted rings, Clear Turn Signals, LEDs, Xenon, HID, or Bi-Xenon. If it lights up and you want to discuss it, post here!

 
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 09-20-2006, 11:57 PM   #1
jm323Ci
Registered User
 
Join Date: Oct 2005
Location: Calgary, AB Canada
Posts: 104
My Ride: 2000 323Ci
Predator Chromiums OUT, HELP!

SO i recently installed my DDE's and everything was working fine at the test run. After the test run I fully installed them, tucked all wires away and did another run, just to see how good they look. I did this during the day time, so in that same evening I started the car to head out and the noticed the glow from the angel eyes and the SUDDENLY, all my rings went off. I didn't drive it that day, but i checked all wires and connections and everything was in tack. Ive checked the fuse, and ive even replaced it just to be sure. NOTHING has worked. Im starting to think its my relay, cause all my rings went out at the same time. How can I check for my relay...?

Thanks everyone.
__________________

Last edited by jm323Ci; 09-21-2006 at 12:04 AM.
jm323Ci is offline   Reply With Quote
Ads by Google

Guests, get your FREE E46Fanatics.com membership to remove this ad.
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Censor is ON





All times are GMT -5. The time now is 02:28 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
(c) 1999 - 2011 performanceIX Inc - privacy policy - terms of use