E46 BMW Social Directory E46 FAQ 3-Series Discussion Forums BMW Photo Gallery BMW 3-Series Technical Information E46 Fanatics - The Ultimate BMW Resource BMW Vendors General E46 Forum The Tire Rack's Tire Wheel Forum Forced Induction Forum The Off-Topic The E46 BMW Showroom For Sale, For Trade or Wanting to Buy

Welcome to the E46Fanatics forums. E46Fanatics is the premiere website for BMW 3 series owners around the world with interactive forums, a geographical enthusiast directory, photo galleries, and technical information for BMW enthusiasts.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us.

Go Back   E46Fanatics > Tuning & Tech > Lighting Forum

Lighting Forum
Angel Eyes, DDEs, lighted rings, Clear Turn Signals, LEDs, Xenon, HID, or Bi-Xenon. If it lights up and you want to discuss it, post here!

 
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 01-28-2007, 04:07 PM   #1
chivo328
Registered User
 
Join Date: Oct 2006
Location: SoCal
Posts: 1,532
My Ride: 328/330/633/M5
Front Turn Signal Problem, Help Please!!

I have a 2000 328ci. When I bought the car there were what I believe are after market clear fornt turn signals. The bulb out indication on the dash for the fron drivers side was coming in and out for some time and then finally went completely out. I removed the lens for replacemet and found that the bulb is chrome/bright white when lit. Since its chrome I can't tell if the bulb is actuallt burnt out. Tried to find a replacement locally with out much luck. I found some 1156 type that arent chrome bute bright white anyways. Here's the problem, when I went to install the new bulb it still doesn't work. So I pulled the bulb from the passenger side and took a look to insure I was installing the correct bulb. Now neither side works with new or the old bulbs installed. Both bulbs have a single pin on the bottom but the pins look like they are shaved or maybe melted? Am I installing the correct bulbs? From what I can find on the threads here an 1156 should be the correct install. I looked at the bottom of the 1157 bulb in the store and it has 2 pins on the bottom. I'm baffled as to wht the other would stop working although the fit seems to be a bit loose. Any help would be greatly appreciated.
chivo328 is offline   Reply With Quote
Ads by Google

Guests, get your FREE E46Fanatics.com membership to remove this ad.
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Censor is ON





All times are GMT -5. The time now is 06:04 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
(c) 1999 - 2011 performanceIX Inc - privacy policy - terms of use