E46 BMW Social Directory E46 FAQ 3-Series Discussion Forums BMW Photo Gallery BMW 3-Series Technical Information E46 Fanatics - The Ultimate BMW Resource BMW Vendors General E46 Forum The Tire Rack's Tire Wheel Forum Forced Induction Forum The Off-Topic The E46 BMW Showroom For Sale, For Trade or Wanting to Buy

Welcome to the E46Fanatics forums. E46Fanatics is the premiere website for BMW 3 series owners around the world with interactive forums, a geographical enthusiast directory, photo galleries, and technical information for BMW enthusiasts.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us.

Go Back   E46Fanatics > Tuning & Tech > Lighting Forum

Lighting Forum
Angel Eyes, DDEs, lighted rings, Clear Turn Signals, LEDs, Xenon, HID, or Bi-Xenon. If it lights up and you want to discuss it, post here!

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Old 05-23-2007, 06:21 PM   #1
official_style
Registered User
 
Join Date: Jun 2006
Location: NYC
Posts: 2
My Ride: 2005 MUSTANG GT
help a benz driver out with HIDs

i know this is a bmw forum, but i was told this is the place for HID info. i have a 2005 benz g 500 and am having problems with getting HIDs to work correctly on it. first problem, headlights:

i had a philips kit put on it, and sometimes one light will not turn on, and you have to flip the switch on and off a few times. i also keep getting the bulb defective message for both headlights. what would be the way to fix this?

2nd problem is the fogs
i had a yellow HID fog kit installed, and if you turn them on with the engine off, they work perfectly. if you turn them on with the engine running, they both just flicker really fast. i am also getting the bulb defective message on both of these lights too. any ideas?

thanks alot for the help!
official_style is offline   Reply With Quote
Ads by Google

Guests, get your FREE E46Fanatics.com membership to remove this ad.
Old 05-24-2007, 04:35 AM   #2
sillieidiot
Registered User
 
Join Date: Sep 2004
Location: the OC
Posts: 44,066
My Ride: '06 AW 330ci
Send a message via AIM to sillieidiot
you need to have your car get flashed for xenons. basically have them reprogram your car to accept xenons for the lows. since there aren't any benz i know of with HID fogs stock, you'll have to wire some resistors to the fogs to get them to stop blinking. should do the trick.

and the best place for HID info is HIDplanet.com
__________________
I like to reply to threads with 0 posts




Have a lighting problem? Read this first:
Lighting-related Troubleshooting Guide
sillieidiot is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Censor is ON





All times are GMT -5. The time now is 04:18 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
(c) 1999 - 2011 performanceIX Inc - privacy policy - terms of use