E46 BMW Social Directory E46 FAQ 3-Series Discussion Forums BMW Photo Gallery BMW 3-Series Technical Information E46 Fanatics - The Ultimate BMW Resource BMW Vendors General E46 Forum The Tire Rack's Tire Wheel Forum Forced Induction Forum The Off-Topic The E46 BMW Showroom For Sale, For Trade or Wanting to Buy

Welcome to the E46Fanatics forums. E46Fanatics is the premiere website for BMW 3 series owners around the world with interactive forums, a geographical enthusiast directory, photo galleries, and technical information for BMW enthusiasts.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us.

Go Back   E46Fanatics > Other BMW Models > General BMW E36 Forum

General BMW E36 Forum
This is the place to get answers, opinions and everything you need related to your E36 (sedan, coupe, convertible and wagon) BMW!

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Old 01-11-2017, 11:10 PM   #1
TiG3rBa7m
Registered User
 
Join Date: Aug 2008
Location: WV
Posts: 375
My Ride: looking
96 328i

Hello everyone. Been about 2 years since I posted on this forums and Have been a member since 2008. But lets get to the point. I just picked up a 1996 328i vert. and I keep throwing the IAT sensor light. After looking into the problem. I only have one wire going to this sensor. I picked up the car and dont want to part it out or anything. My question is can anyone with a e36 328i help me with finding the other wire that should go into the plug. The wire I have is brown with a green strip. I hope that is the right one too. I brought the car with only a IAT light on I didnt look to see if it was a wiring issue I have google trying to find a diagram and I did come up with a fellow dont that but make sense showing different wires on other sensor then I have. Thanks for the help. Jeremy
__________________
99 323i SOLD!!!!!

91 240sx w/ RB20
TiG3rBa7m is offline   Reply With Quote
Ads by Google

Guests, get your FREE E46Fanatics.com membership to remove this ad.
Old 01-12-2017, 10:03 AM   #2
Rif Raf
Registered User
 
Join Date: Aug 2008
Location: utah
Posts: 365
My Ride: 2001 330i w/ Sport
Since I'm currently working on an electric problem myself, here's a link to wiring diagrams I found.

http://wedophones.com/Manuals/BMW/19...g%20Manual.pdf
__________________
The Absence of Nothing = Everything
Rif Raf is online now   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Censor is ON





All times are GMT -5. The time now is 06:53 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
(c) 1999 - 2016 performanceIX Inc - privacy policy - terms of use