E46 BMW Social Directory E46 FAQ 3-Series Discussion Forums BMW Photo Gallery BMW 3-Series Technical Information E46 Fanatics - The Ultimate BMW Resource BMW Vendors General E46 Forum The Tire Rack's Tire Wheel Forum Forced Induction Forum The Off-Topic The E46 BMW Showroom For Sale, For Trade or Wanting to Buy

Welcome to the E46Fanatics forums. E46Fanatics is the premiere website for BMW 3 series owners around the world with interactive forums, a geographical enthusiast directory, photo galleries, and technical information for BMW enthusiasts.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us.

Go Back   E46Fanatics > Tuning & Tech > BAVSOUND Mobile Electronics Forum

BAVSOUND Mobile Electronics Forum
Have all your A/V and electronics questions answered here. Ipods, A/V, Radar Detectors Oh My!
Sponsored by BAVSOUND

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rating: Thread Rating: 69 votes, 4.99 average.
Old Yesterday, 12:25 PM   #1441
WazKid
Registered User
 
Join Date: Mar 2016
Location: CA
Posts: 24
My Ride: E83
Quote:
Originally Posted by MM007 View Post
Has anyone got bluetooth streaming working successfully on a an rpi 3 with an external bluetooth dongle? I could have sworn mine was working but at the moment my iPhone connects to the rpi, sees it as a bluetooth device but when I stream to it no sound comes out the Kodi.
I'm not sure if it is connecting to the internal bluetooth or to the dongle. I'm drawing a blank at the moment on where and how to check.
Everything else is working fine, including Airplay streaming over wifi.
Any ideas?
Just out of the blue. Wasn't there something about challenges with pulse audio and bluetooth, openelec and rpi?
WazKid is offline   Reply With Quote
Old Yesterday, 02:16 PM   #1442
BMW 740iL NL
Registered User
 
Join Date: Feb 2016
Location: NL
Posts: 43
My Ride: 1998 BMW 740iL
Quote:
Originally Posted by WazKid View Post
Did you use a special setup on the TL-WR802N?
I used the AP setup with DHCP
BMW 740iL NL is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Censor is ON





All times are GMT -5. The time now is 12:44 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
(c) 1999 - 2016 performanceIX Inc - privacy policy - terms of use