E46 BMW Social Directory E46 FAQ 3-Series Discussion Forums BMW Photo Gallery BMW 3-Series Technical Information E46 Fanatics - The Ultimate BMW Resource BMW Vendors General E46 Forum The Tire Rack's Tire Wheel Forum Forced Induction Forum The Off-Topic The E46 BMW Showroom For Sale, For Trade or Wanting to Buy

Welcome to the E46Fanatics forums. E46Fanatics is the premiere website for BMW 3 series owners around the world with interactive forums, a geographical enthusiast directory, photo galleries, and technical information for BMW enthusiasts.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us.

Go Back   E46Fanatics > Tuning & Tech > Bavarian Soundwerks' Mobile Electronics Forum

Bavarian Soundwerks' Mobile Electronics Forum
Have all your A/V and electronics questions answered here. Ipods, A/V, Radar Detectors Oh My!
Sponsored by Bavarian Soundwerks

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Old 01-02-2004, 05:14 PM   #1
330Bimmer3
Registered User
 
Join Date: Apr 2003
Location: Motor City
Posts: 388
My Ride: ///M3
Send a message via AIM to 330Bimmer3
500/1 amps

ok i've been messing around with the settings of my jl audio 500/1 amps. I have 2 of them with 2 jl 12'' w6v2's. I'm using a alpine 8515 head unit. I am having the worst time tuning everything. It sounds like crap and doesn't hit at all. I don't know what to do. What are the settings what would sound good in my car for the amps, I'm pretty sure there just not set right.
__________________


Current: 2006 BMW ///M3 Vert | Black, Black | SMG | 19" CSL Concave

Previous: 2001 BMW 330Ci | Steal Grey, Black | Dinan Stage 3 | B&B Exhaust | Bel Installed | (2) JL W6v2 (2) JL 500w | Rear Spoiler | 30% Tint
330Bimmer3 is offline   Reply With Quote
Ads by Google

Guests, get your FREE E46Fanatics.com membership to remove this ad.
Old 01-03-2004, 10:14 PM   #2
He and his
name's PHIL
 
Join Date: Dec 1969
Location: CT
Posts: 5,913
My Ride: is not my sig
Send a message via AIM to He and his Send a message via MSN to He and his
just take it to a shop bro......they'll set it for free
__________________
............i want one of these!!!!!

Drive me biach
He and his is offline   Reply With Quote
Old 01-04-2004, 09:40 PM   #3
smoke
Registered User
 
Join Date: Dec 2002
Location: San Francisco, CA
Posts: 11,163
My Ride: 2002, 325Ci
i have the jl audio 1000/1, but i'm pretty sure they have the same features, i have all the settings on the lowest level it can go, along with the stock headunit, and it hits great, try turning everything down on the amplifier, and adjust the settings from your headunit only.
__________________
smoke is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Censor is ON





All times are GMT -5. The time now is 07:53 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
(c) 1999 - 2011 performanceIX Inc - privacy policy - terms of use