E46 BMW Social Directory E46 FAQ 3-Series Discussion Forums BMW Photo Gallery BMW 3-Series Technical Information E46 Fanatics - The Ultimate BMW Resource BMW Vendors General E46 Forum The Tire Rack's Tire Wheel Forum Forced Induction Forum The Off-Topic The E46 BMW Showroom For Sale, For Trade or Wanting to Buy

Welcome to the E46Fanatics forums. E46Fanatics is the premiere website for BMW 3 series owners around the world with interactive forums, a geographical enthusiast directory, photo galleries, and technical information for BMW enthusiasts.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us.

Go Back   E46Fanatics > Tuning & Tech > Bavarian Soundwerks' Mobile Electronics Forum

Bavarian Soundwerks' Mobile Electronics Forum
Have all your A/V and electronics questions answered here. Ipods, A/V, Radar Detectors Oh My!
Sponsored by Bavarian Soundwerks

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Old 12-03-2004, 10:25 PM   #1
GSXR70
Registered User
 
Join Date: Mar 2003
Location: Boston
Posts: 9
My Ride: BMW 740i
Pioneer AVH-P7500DVD Problems!

Hey everybody the weirdest thing happened to me tonite. I have a BMW 740i, but I thoight that I would post here since none of the 7 series owners know about car audio stuff. ANywayz, I have the Pioneer AVH-P7500DVD which has worked flawlessly for the last year or so and all of a sudden when I turned on my car the display was not turning on. I was so confused, so I turned the car on and off 3 more times and the display still wouldnt come on. Next I tried to reset it and the display still wouldnt come on. I did notice that when I press the tilt button and make it fold and hold it till it wont fold anymore the display will light back up for a brief second then turn off again. Do you think that the light behind the LCD is burnt out? ALso I noticed that my subwoofers werent turning on? I have 2 JL Audio 12 W6v2's powered by a JL AUdio 1000/1 going to my ALumapro 5 Farad Capacitor all going through a Monster Cable 100 amp circuit breaker type fuse. THe weird thing was that when I turned the circuit breaker off it was clicking and the JL 1000/1 would take a second then change from the green led to the blue led (low voltage) then light up the yellow led (low OHMS) as well. My question is how can my subs suddenly go to a low ohm load if they were wired in a prowedge box from the factory at 4 ohms. One final thing was that my circuit breaker when I move it, the relay from the alumapro capacitor makes a clicking noise. My question is, do you think the relay or the cirucit breaker is defective; which is why the subs arent turning on? DO you think the alumapro capacitor is dead;; so no current is going though? THanks guys...

Zoltan
GSXR70 is offline   Reply With Quote
Ads by Google

Guests, get your FREE E46Fanatics.com membership to remove this ad.
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Censor is ON





All times are GMT -5. The time now is 04:58 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
(c) 1999 - 2011 performanceIX Inc - privacy policy - terms of use