E46 BMW Social Directory E46 FAQ 3-Series Discussion Forums BMW Photo Gallery BMW 3-Series Technical Information E46 Fanatics - The Ultimate BMW Resource BMW Vendors General E46 Forum The Tire Rack's Tire Wheel Forum Forced Induction Forum The Off-Topic The E46 BMW Showroom For Sale, For Trade or Wanting to Buy

Welcome to the E46Fanatics forums. E46Fanatics is the premiere website for BMW 3 series owners around the world with interactive forums, a geographical enthusiast directory, photo galleries, and technical information for BMW enthusiasts.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us.

Go Back   E46Fanatics > Everything Else > The Off-Topic > Home Improvement

Home Improvement
Home Improvement ideas, help, DIYs, and show room. Got a home improvement project you need help with or want to share. Post your project now!

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Old 03-29-2006, 03:34 PM   #1
James330I
Imported Redneck
 
Join Date: Dec 1969
Location: Knoxville, TN
Posts: 881
My Ride: BMW baby 330i 5spd
Send a message via AIM to James330I
? about inputs on plasma monitor

I've decided to go with a pioneer 42" plasma display (non-hdtv). For $1500, it's hard to beat.

Anyway, the inputs of the monitor are as follows:

Input 1: Mini D-sub 15 pin Analog RGB Signal (G on Sync compatible)

Input 2: Component1 RCA x 3 -C omponent Video Signal
Input 3: BNC x 5 Analog RGB Signal - Component Video Signal

Input 4: DVI-D 24pin Digital RGB Signal (DVI 1.0 w HDCP)
Compatible with Microsoft Plug & Play (VESA DDC 2B)

The DVD player will take up the DVI input, the cable box will take up input 2, but what can I do about Input 3?

What do i need to make the BNC comp. signal input work with say, an Xbox or anything with a comp. video output or VGA output?

I'd like to leave input 1 open for a computer hookup.

Here's a pic
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	20621506442_terminal.jpg
Views:	38
Size:	13.4 KB
ID:	173023  
__________________
------------------------





2001 Dinan 330I 5spd (gone..what an awesome car)
2013 335i 6spd M-sport
2013 Infiniti M37S


Last edited by James330I; 03-29-2006 at 03:40 PM.
James330I is offline   Reply With Quote
Old 03-29-2006, 07:10 PM   #2
blownE30M3
Registered User
 
Join Date: Aug 2003
Location: Annapolis MD / San Diego CA
Posts: 192
My Ride: 2004 JB M3
Send a message via AIM to blownE30M3
VGA breakout cable will work just fine.
__________________


Home Automation and A/V Programming
http://www.xsdesignstudios.com
blownE30M3 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Censor is ON





All times are GMT -5. The time now is 01:39 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
(c) 1999 - 2011 performanceIX Inc - privacy policy - terms of use