E46 BMW Social Directory E46 FAQ 3-Series Discussion Forums BMW Photo Gallery BMW 3-Series Technical Information E46 Fanatics - The Ultimate BMW Resource BMW Vendors General E46 Forum The Tire Rack's Tire Wheel Forum Forced Induction Forum The Off-Topic The E46 BMW Showroom For Sale, For Trade or Wanting to Buy

Welcome to the E46Fanatics forums. E46Fanatics is the premiere website for BMW 3 series owners around the world with interactive forums, a geographical enthusiast directory, photo galleries, and technical information for BMW enthusiasts.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us.

Go Back   E46Fanatics > Tuning & Tech > Lighting Forum

Lighting Forum
Angel Eyes, DDEs, lighted rings, Clear Turn Signals, LEDs, Xenon, HID, or Bi-Xenon. If it lights up and you want to discuss it, post here!

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Old 08-19-2006, 09:02 AM   #1
duffsabot
Registered User
 
Join Date: Aug 2004
Location: arizona
Posts: 33
My Ride: (american spec) 325i
projector46 issue

Ok I installed the projector 46's on my car but have an issue with the angel eyes. The issue is where does the hookup for the activation wire go to? Is it in the fuse box? and to which terminal or do I tap it into a wire. Also I had the remote wire hooked up and working but then my dome lights went out, and they come on every once in a while. Help me please
duffsabot is offline   Reply With Quote
Ads by Google

Guests, get your FREE E46Fanatics.com membership to remove this ad.
Old 08-19-2006, 10:18 AM   #2
duffsabot
Registered User
 
Join Date: Aug 2004
Location: arizona
Posts: 33
My Ride: (american spec) 325i
Just checked the fuses, they are all good. cant figure why they are out, I was driving and and the left angel eye went out and they the dome went out and now no dome, or angel on both sides
duffsabot is offline   Reply With Quote
Old 08-19-2006, 10:36 AM   #3
umnitza
8774866489
 
umnitza's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: East Bay, CA
Posts: 16,560
My Ride: E39M5, Sequoia
Send a message via Yahoo to umnitza
make sure to put your t-tap into the ECU for the main trigger
__________________
umnitza is offline   Reply With Quote
Old 08-19-2006, 07:30 PM   #4
duffsabot
Registered User
 
Join Date: Aug 2004
Location: arizona
Posts: 33
My Ride: (american spec) 325i
So here is the latest update on the problem. The fuses are blowing because of something in the left set of lights Probably the ballast. Do I need to get a whole new ballast or is this repairable??
duffsabot is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Censor is ON





All times are GMT -5. The time now is 09:01 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
(c) 1999 - 2011 performanceIX Inc - privacy policy - terms of use